ОВО ЈЕ ГОРЕ ОД ЕБОЛЕ Круже информације да ће ОВАЈ “стручњак” бити министар здравља

1

Предраг Кон и Дарија Кисић (Фото: Јутјуб)

Ресор за који, према незваничним информацијама, има можда највише потенцијалних кандидата је министарство здравља а власт за кандидате има само најгоре стручњаке из света медицине но, и од горег има гори зар не?

У јавности се спекулише већ месецима да су за ту функцију виђени актуелна министарка за социјални рад др Дарија Кисић, директорка Института за онкологију и радиологију Србије др Даница Грујичић, директорка РФЗО др Сања Шкодрић, те директорка КБЦ Бежанијска коса др Марија Здравковић, али и социјалиста, директор КБЦ “Драгиша Мишовић” др Владимир Ђукић.

Међутим, према незваничним сазнањима медиј блиских власти, на листу потенцијалних кандидата за шефа српског здравства доспео је и актуелни директор ДЗ “Др Милутин Ивковић” на Палилули др Александар Стојановић- човек који није ни регистрован у лекарској комори.

– Прихватио бих позив да будем министар здравља у новој влади, за мене би то била велика част и одговорност, али не могу да вам кажем да ли сам с неким већ разговарао на ту тему – казао је Стојановић за Курир.

Прочитајте још:  ПРОШЛО ЈЕ 2 МЕСЕЦА, А ОД ЊЕГА НИ ТРАГА НИ ГЛАСА! Шта је са вођом навијача Партизана Гораном Величковићем Гоксијем!?
Да добро сте прочитали- Човек који је исмејао медицинску струку је један од кандидата за првог човека министарства здравља.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ако он буде министар, реално ни Ебола нам неће пасти тешко.

Србин инфо/Нулта тачка

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ОВО ЈЕ ГОРЕ ОД ЕБОЛЕ Круже информације да ће ОВАЈ “стручњак” бити министар здравља

  1. Dr Aleksandar Stojanović je u DZ zaposlio psihijatra šarlatana koji je pacijentima pisao lažne dijagnoze u dosluhu sa farmako mafijom. U emisiji “Beogradska hronika” nazvao je pacijentkinju “cigančicom”….

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *