Билчик: Очекујемо од Србије јасне црвене линије према Русији

1

Владимир Билчик

Известилац Европског парламента за Србију Владимир Билчик изјавио је данас да ЕУ очекује од свих озбиљних земаља приступница, укључујући Србију, јасне црвене линије према Русији и њеним политичким званичницима.

„Рат није време за двосмисленост. Желимо да Србија изабере Европу и да гради поверење са партнерима из ЕУ. Институције ЕУ очекују од свих озбиљних земаља приступница, укључујући Србију, јасне црвене линије према Русији и њеним политичким званичницима, док Москва наставља брутални напад на Украјину”, написао је Билчик на Твитеру, пренео је Танјуг.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Билчик: Очекујемо од Србије јасне црвене линије према Русији

  1. NIKADA!!!
    A ako Alek popusti pred ucenama amoralne evropske politike, verujem da će ga srpski narod uličnom pobunom, momentalno smeniti.
    Amerika i njoj više nego servilna Evropa, su vec duži vremenski period krenuli u duhovnu dekadenciju i to je njihov izbor i pravo, ali ucenjivati Srbiju da se zbog ekonomskih benefita, prikljuci tim tokovima je APSOLUTNO NEPRIHVATLJIVO. Srbija se ne sme dovesti u poziciju da joj se ponudi sledeca opcija: Koliko košta Kosovo i izdaja Republike Srpske!!! Mi evropljani smo spremni da vam putem investicija tu sumu platimo, naravno uz okretanje ledja i Rusiji!!! Dakle amoralna trgovina i ponuda, kada su u pitanju srpski nacionalni interesi!!! A setimo se, svi naši časni pretci su bili spremni, da plate veliku žrtvu zahvaljujući njoj mi smo danas relativno slobodan narod. Kažem relativno, jer smo i danas duhom slobodni i pravdoljubivi iako smo državno praktično Nemačka kolonija. Danas nam ta Nemačka nudi da prihvatimo Kosovo kao “državu”, kao i maglovito obećanje da će mo jednom ući u EU!!! Zahteva i da uvedemo sankcije Rusiji i tako sami sebi odsečemo granu na kojoj sedimo, jer bi tim činom izgubili podršku Rusa i njenu moć da stavi veto na bilo koju odluku WEST-a, koja nije u interesu Srbije. Nažalost u samoj Srbiji postoje (doduše male) političke snage (Atlantisti i Drugosrbijanci) koje se javno deklarišu i podržavaju pogubnu politiku WEST-a (priznanje Kosova, utapanje Republike Srpske u unitarističku i navodno građansku Bosnu, kao i uvođenje sankcia Rusiji). Ta negativna pojava i sklonost ka samoporicanju jedino postoji u Srbiji i javno je podržana od Evrope. Simpatizere, te po Srbiju pogubne politike, bi trebalo politički gušiti i na svaki način joj onemogućavati pristup javnim medijima (Čanak, Čeda, advokat Stojković itd), jer njihovo delovanje je slično dejstvu KUKOLJA, a poznato je kako se postupa sa kukoljem, pre nego što uspe da OPOGANI ceo ROD (žita)!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *