Мартин Армстронг упозорава да ће 2023. година ће бити година из пакла

0

Амерички финансијски и геополитички аналитичар Мартин Армстронг, стручњак за финансијске циклусе и аутор предстојеће књиге „Завера за освајање Русије, стварање Трећег светског рата“, каже да се ништа неће побољшати до краја 2022. године, и предвиђа хаос који ће стићи у 2023. години.

 

Прочитајте још:  MELTING POT: Или стварање сиве расе светске нације Земљанина!
Армстронг мисли да је пад на берзи последица „екстремне неизвесности“. Он је пре два месеца предвидео крах на берзи и тврди: „Није готово.“ Европа је у великим финансијским проблемима због искључења руског природног гаса као одмазде за санкције. Армстронг објашњава: „У Европи, верујем да то намерно раде, ово је Велико ресетовање Клауса Шваба. Они знају да имају озбиљан проблем. Спустили су стопе на испод 0% у 2014. години. Тек су почели да подижу камате, а у међувремену је наређено да сви пензијски фондови широм Европе имају више од 70% државних обвезница. Сви пензиони фондови су несолвентни. Европа је пример лошег фискалног управљања великих размера. Не постоји начин да се сама одржи, и ми гледамо како се Европа распада.”

 

Дакле, може ли Европа да повуче остатак света низ провалију? Армстронг одговара: „Наравно, Европа је проблем. Банкарска криза ће почети у Европи. Дуг се урушава и немају начин да се сами одрже. Тамошње тржиште дуго подрива стабилност свих банака. Морате схватити да су резерве везане за државни дуг, а ово је савршена олуја. Да, (америчка) берза ће краткорочно пасти. Не суочавамо се са догађајем из 1929. или падом од 90% овде… Обвезнице су као злато, на истој су страни стола, а супротно су од државног дуга. Људи неће куповати државни дуг. Они ће тражити било шта у приватном сектору. Они купују шта год могу само да изађу из мреже.“

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Он наводи да владе позајмљују и троше огромне количине новца. ФЕД (Систем савезних/федералних резерви) ће наставити да подиже каматне стопе како би се борио против инфлације, али Армстронг сматра да подизање каматних стопа ће само погоршати ствари. Имамо несташице у снабдевању, а подизање камата неће попунити празнине.

 

Прочитајте још:  Америчка влада покреће истрагу: Да ли руски ретки метал угрожава америчку националну безбедност
Армстронг никад није био сигурнији у куповину злата. Зашто? Он објашњава:

„Ми гледамо на неизвршење државног дуга. Ово је оно што се дешава. Због тога ће Бајден потрошити шта год жели јер зна да не мора да врати. На крају, ово је оно што ће се догодити. Ово је Швабов план.“

 

Он је предвидео да ће 2023. бити година из пакла. Наводи да ће се грађански немири до краја ове године погоршати, а предвиђа да ћемо следеће године имати потпуни рат. Армстронг тврди да су америчке демократе очајне и да ће учинити ствари попут давања држављанства илегалним странцима како би могли да гласају на изборима на средини мандата.

 

Прочитајте још:  Драган Вујичић: Брукање медицине 2 - Белосветске заразе
На крају разговора он предвиђа: „Нешто ће поново изазвати колапс владе. Мислим да ће то бити нешто у Европи, где ће урадити нешто драстично јер немају другог избора. Рат им је потребан као изговор за неизмиривање свих државних дугова.”

Приредио Милан Старчевић/ Васељенска

Бонус видео

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *