Вучић признао: Грушко праћен током посете Србији

0

Вучић (Фото: Јутјуб)

Током посете заменика руског министра спољних послова Александра Грушка Србији, пратиле су га западне обавештајне службе, тврди председник Србије Александар Вучић. Нису прецизиране специјалне службе које земље су вршиле надзор.

„Пронашли смо десет аутомобила који су пратили Грушка. Када дођу са Истока, прате их са Запада, и обрнуто“, рекао је Вучић у интервјуу за ТВ Прва ( цитат ТАСС ). Није пружио никакве доказе.

Прочитајте још:  Влада Русије повукла предлог о повећању пореза одбеглим фриленсерима
Председник Србије је рекао да је господин Грушко у Београду имао састанке са руским амбасадорима земаља региона. Александар Вучић је појаснио да се са замеником министра спољних послова Руске Федерације састао не у његовој председничкој резиденцији, већ у „формату радног доручка“.

Грушкова посета је одржана 13-14. октобра. Руско Министарство спољних послова саопштило је да се током посете заменик министра састао и са министром спољних послова Србије Николом Селаковићем и министром унутрашњих послова Александром Вулином.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *