Власник „Руског бара“ саслушаван због слова Z: Слава Русији и слава Путину!

0

(фото:ИН4С)

По пријави украјинске амбасаде у Подгорици је саслушан власник популарног подгоричког кафића „Руски бар“ Брано Марић, због обележја слова З који носе запослени у овом угоститељском објекту.

Како нам је казао, он је саслушан 12. септембра, и том приликом је казао да је крајем јануара набавио униформу за своје запослене, и истакао да Закон Црне Горе не забрањује употребу ћирилице и латинице.

На питање полицијског службеника, зашто његови упослени носе мајице са словом З, и шта оно представља, власник Руског бара је казао да свако по свом нахођењу може да тумачи то слово, а да он истиче своју љубав према Русији и предсједнику Владимиру Путину.

„Имам љубав према Русији и да додам слава Русији и слава Путину. Ја као власник могу да наложим мојим запосленима шта ће да носе, поштујући све националности и људе, јер објекат је јавни и може да дође ко хоће. Уколико се неко не осјећа пријатно, не мора ни долазити“, стоји у записнику.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У оклопним возилима и под димном завесом: Руски борци и борци ДНР спасавају становнике Мариупоља из пакла (ВИДЕО)
Поред власника Марића, по пријави украјинске амбасаде саслушана су и два конобара из овог угоститељског објекта.

ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *