Оптужене 22 особе због нереда током Еуропрајда

1
бих

(фото: Пиксибај)

Прво основно јавно тужилаштво у Београду поднело је суду оптужни предлог против 22 особе, због сумње да су током Еуропрајда 17. септембра напали и повредили 13 полицајаца.

Они се сумњиче да су тог дана учествовали у групи људи која је, код железничке станице Карађорђев парк у Булевару ослобођења бб, напала и телесно повредила 13 полицијских службеника МУП РС у вршењу службене дужности, а том приликом оштећена је имовина у већем обиму и то пет возила МУП на којима је причињена штета у износу од око три милиона динара.

Оптужним предлогом окривљенима се на терет ставља кривично дело учествовање у групи, саопштило је данас тужилаштво. Тужилаштво је предложило да Први основни суд у Београду продужи притвор у односу на све окривљене и да их након спроведеног доказног поступка огласи кривим, а да коловођама, Л. Т. изрекне казну затвора у трајању од пет година, а М. М. казну затвора у трајању од четири године.

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Оптужене 22 особе због нереда током Еуропрајда

  1. Nemojte samo da nam optužite ponosne za bilo šta! Njih uostalom policija čuva, a ne napada, pa neće ni oni nju. Šiptara koji se gologuz kreveljio ispred Saborne Crkve nađite i nagradite ordenom, koga ste sve nagradili neće biti teško ni ovoga. Samo napred u Evropu, a ko neće u zatvor!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *