СРБИ СА КИМ ТРАЖЕ ХИТАН САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИКОМ ВУЧИЋЕМ

0
помоћ, космет

(фото:Правда)

У име српског народа са Косова и Метохије, а у односу на најаву Аљбина Куртија да ће 1. новембра почети са отимањем имовине наших грађана и возила са српским регистарским ознакама, ми политички представници Срба са Косова и Метохије тражимо хитан састанак са председником Александром Вучићем, саопштили су из Српске листе.

– Најаве насилних акција против нашег народа од стране Аљбина Куртија, посебно на северу Косова и Метохије, изазивају страх и неизвесност те је потребно да се најхитније састанемо и договоримо како да се сачува мир и сигурност грађана, али и витални интереси нашег народа, јер је свима јасно да наш народ не пристаје на једностране потезе Приштине који има за циљ прогон свега што је српско са ових простора – наводи се у саопштењу.

– Последње изјаве Аљбина Куртија јасно указују да у Приштини не постоји воља за проналажењем решења и компромиса, већ искључиво жеља за изазивањем кризе и тензија, посебно на северу Косова и Метохије. Српски народ на Косову и Метохији верује својој држави Србији и председнику Александру Вучићу да ћемо заједно одговорити свим изазовима који су пред нама

Новости

БОНУС ВИДЕО:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *