НОСИЛАЦ СВЕТОСАВСКЕ У БП: НА КРСТ НАС ЈЕ РАЗАПЕО ЈЕРОМОНАХ НИКОЛАЈ ИЗ ЗЛАТЕША, ПОЗНАТ ПО АФЕРИ ПРОДАЈЕ СНИМКА “КАЧАВЕНДА”

0

(фото:Светосавска)

Народе,

изборни резултат са једва троцифреним бројем гласова је катастрофалан и било би сувишно о истом било шта говорити.

Прочитајте још:  Док Мило жари и пали: Дритан у Њујорку вози бицикл!
Све се преокренуло само два дана уочи избора, када се у кампању против нас укључио јеромонах Николај из Златеша, који нас је на правди Бога разапео на крст и нашу листу по налогу Црквене општине Бијело Поље, која је била дио коалиције “Идемо људи”, срамотно окарактерисао пројектом ДБ-а. Обиласком парохијана, обавјештењем осталим свештеницима, те слањем порука путем друштвених мрежа и других апликација сатанизовани смо до те мјере, да је право чудо што смо добили и оволику подршку. Иако се ради о лицу најблаже речено сумњиве биографије, широј јавности познатом по афери продаје снимка “Качавенда”, чињеница да је и поред свега наведеног у редовном поретку наше свете СПЦ, разлог је што против поменутог и инспиратора овог чина, нећемо подносити кривичну пријаву. Све им хришћански праштамо, те молимо се Господу да им окаје сваки досадашњи гријех.

Такође, праштам и браћи у Христу: Миладину Секулићу, Петру Кркаловићу, Митру Којовићу, Милану В. Маџгаљу, Николи Кордићу, Ацу Петрићу, Жарку Мартиновићу, Бранку Станићу, Вељу Раичевићу, Давору Обрадовићу и другима који су сво вријеме кампање на фејсбуку, али и у свакој прилици и на сваком мјесту ширили неистине о мени лично и листи коју сам предводио.

За разлику од листе на којој су се нашли људи блиски цркви, и дијела СНП-а (који је овог пута побјегао са врха листе) морам да се захвалим на крајње фер и коректном односу ДФ-а, поготово носиоца листе Васа Обрадовића, Дијане, Јелене, Радована, др Милоша, а сувишно би било да говорим о осталим комшијама и пријатељима, који су потврдили карактер честитих људи.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  У Атини на противљење Вучића избачена одредба о позиву на увођење санкција Русији
Честитам носиоцу листе “Европа САД”, драгом пријатељу Дражену Петрићу, на сјајном резултату и одличној кампањи.

Остајем вјеран људима из централе моје СВЕТОСАВСКЕ листе, јер сам увјерен да су честити Срби и добри и поштени људи, који су у овом изборном процесу као и ја жртва пропаганде и бестијалних лажи.

У наредном периоду на личном плану бићу посвећен доношењу најважнијих животних одлука, као и до сада својим синовима, те у значајнијој мјери послу и радном мјесту.

Није прикладно, али користим прилику да свима кажем да ми се више не обраћате по питању држања говора на сахранама, јер се уз дужно поштовање према свима, тиме више нећу бавити, било о коме да је ријеч.

Свако добро,

Светислав Жарков Перишић

24. октобра,

Љета Господњег 2022.

Српскоуједињење.цом

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *