Матвијенко је Русе који су напустили земљу упоредила са пацовима

0

MOSCOW, RUSSIA - FEBRUARY 12, 2020: Federation Council Chairwoman Valentina Matviyenko at a plenary meeting of the Russian Federation Council, the upper house of the Russian Parliament. Sergei Bobylev/TASS –ÓÒÒˡ. ÃÓÒÍ‚‡. —ÔËÍÂ —Ó‚ÂÚ‡ ‘‰Â‡ˆËË –‘ ¬‡ÎÂÌÚË̇ ÇڂËÂÌÍÓ Ì‡ ÔÎÂ̇ÌÓÏ Á‡Ò‰‡ÌËË —Ó‚ÂÚ‡ ‘‰Â‡ˆËË –‘. —Â„ÂÈ ¡Ó·˚΂/“¿——

Председница Савета Федерације Валентина Матвијенко упоредила је Русе који су напустили земљу са пацовима и предложила им да се не враћају.

„Они који остану у иностранству, ако тако заливају своју Отаџбину, нека остану тамо, ако им је тамо добро, нека се не враћају нама. [Премијер Винстон] Черчил се вероватно односи на њих: „Понекад морате да симулирате бродолом да би пацови побегли“, рекла је она новинарима.

Прочитајте још:  У срцу Европе се рађа нова војна суперсила. Док већина узмиче пред Русима, они се спремају за обрачун
Истовремено, политичар је приметио да је друштво већ сматрало издајом поступке оних који су отишли, „проливајући блатом” своју отаџбину, војску, умиљавајући наклоност својим новим господарима, да би тако „зарадили карту”. овом новом друштву”, док је матица тешка, али се цело друштво окупило и консолидовало. „Немам право да им дајем било какве оцене, али мислим да ће им се савест пре или касније пробудити и да ће их мучити. Мучиће их савест“, сугерисао је председник Савета Федерације Руске Федерације.

Међутим, она је изразила уверење да ће се многи на крају вратити. „Сви мисле да је рај на земљи, да је тамо тако добро, да их тамо очекују, а онда почиње носталгија за родним крајем, домом, пријатељима, другарима, другарима из разреда, што је својствено сваком Русу. Матвијенко је напоменула и скренула пажњу да, по правилу, већина оних који су отишли ​​не могу да се реализују у иностранству и враћају се кући са великим разочарањем.

Прочитајте још:  Наставља се "лов на вештице" у Укрорајху
Од 24. фебруара Русија спроводи специјалну операцију демилитаризације и денацификације Украјине и заштите цивилног становништва Донбаса од геноцида кијевског режима. САД и њихови сателити то називају „ничим изазваном агресијом“, уводе разне санкције Москви и снабдевају Кијев оружјем. Руска Федерација наставља да се креће ка својим циљевима. Руска војска удара високопрецизним оружјем искључиво на војну инфраструктуру, цивилном становништву ништа не прети. Москва такође намерава да приведе ратне злочинце правди. Русија је више пута наглашавала да ће циљеви Новог светског поретка, без обзира на све, бити остварени.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *