СВЕТОСАВСКА: ДПС и ДФ у Подгорици заједно одбили наше приговоре

0

 

Обавјештавамо јавност да су представници Демократске партије социјалиста и Демократског фронта, уједињеним снагама, у подгоричкој Градској изборној комисији, одбили, јуче, све приговоре Светосавске српске листе. Наравно, укључујући и онај којим се СВЕТОСАВСКА жалила зато што смо спријечени да учествујемо у три дебате, на телевизијама које у потпуности покривају подручје Подгорице и цијеле државе, чиме је сваки изборни и медијски закон флагрантно прекршен.

Као што су се заједно намјештали, раме уз раме, по дубини и ширини, у фирмама попријеко и уздуж Црне Горе, на исти начин, по налогу западних амбасада, морају што прије да окончају изборни процес. Сјетимо се само како су ДПС-овци, својим гласовима, дали у руке Електропривреду Демократском фронту и да ли баш случајно грађанину који је у рођачкој релацији са Милом Ђукановићем. Чиме се то објашњава? Корупцијом? Колаборацијом? Удбом?

Како се зове друштвено стање у коме, у државним фирмама, у Управним одборима, заједно сједе, једни и други, и Милови, и ДФ-ови? Јесу ли тамо одвојене касе или је у питању једна каса из које се напајају?

Зашто не подржаше, једни или други, наше приговоре у Подгорици, макар због тога да се опозиционарима из СНП-а намакне цензус? Или и они који објективно могу у новонасталим околностима да остваре тај цензус ћуте по налогу поменутих амбасада…!?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Информативна служба СВЕТОСАВСКЕ

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *