Упућени захтеви Влади Србије: Зауставите прелет отрова преко српског неба и тровање становника Србије!

3

Председнику Владе Републике Србије, Београд, Немањина 11,

Министру одбране Републике Србије, Београд, Бирчанинова 5,

Начелнику генералштаба Војске Србије, Београд, Незнаног Јунака 38,

Инспекторату одбране Републике Србије, Београд, Гардијска 7,

Министру здравља Републике Србије, Београд, Немањина 22-26

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

З а х т е в

 

У складу са Законом о одбрани Републике Србије (у даљем тексту „Закон“), члан 39, захтевамо од Владе Републике Србије формирање посебних војно-полицијских снага за извршавање заједничких задатака на спровођењу Закона, као и ангажовање свих расположивих људских и материјалних ресурса Војске Србије и других снага одбране на заштити безбедности државе и грађана сходно члану 2 Закона, те моментално увођење мера ваздушног осматрања и обавештавања сходно члану 21, став 1 Закона, уз организовану контролу и заштиту ваздушног простора над Републиком Србијом из члана 21, став 2, Закона.

У складу са Законом о ваздушном саобраћају, члан 19а и члан 20, Захтевамо до Владе Републике Србије да Директорату за цивилно ваздухопловство Републике Србије, одмах наложи доношење безбедносне наредбе о забрани прелета ваздушног простора Републике Србије свим ваздухопловима који носе системе за распршивање аеросолима, а да моментално приземљи оне који се о наредбу оглуше.

Од Инспектората одбране Републике Србије захтевамо да јавности одмах достави на увид податак да ли је било којој домаћој, или страној компанији, односно надлежном органу, дало сагласност на коришћење ваздушног простора Републике Србије у сврху прелета ваздухоплова који носе и распршивањем испуштају опасне материје и биолошке агенсе, како и друге неидентификоване материје и честице, које могу изазвати или пренети заразне болести код људи и животиња, те дејствовати на флору и фауну Републике Србије.

Прочитајте још:  Ја сам твој пријатељ али ја сам роб: Руска новинарка о Селаковићевој изјави

Захтевамо од Министарства одбране, генералштаба и Инспектората одбране, да одмах поступе у складу са Законом о одбрани, члан 4, став 19 и успоставе по Републику Србију безбедно кретање ваздухоплова у прелету над државним ваздушним простором, на начин који ће омогућити ефикасну контролу, надзор, заштиту и одбрану здравља становништва и осталих живих организама од сталног и интензивног ваздушног запрашивања, колоквијално познатог под термином „chemtrails“.

Захтевамо од Инспектората одбране да у складу са законским овлашћењима инспекцијског надзора у области одбране Републике Србије, одмах поступи у складу са Законом, члан 16, став 8 и примени мере инспекцијског надзора над применом прописа о заштити животне средине, заштити животиња, заштити намирница и предмета опште употребе како у Министарству одбране, тако и у цивилном сектору, те да сходно ставу 9, 12 и 13 Закона, наложи обуставу мера и радњи које нису у складу са Законом и којима се директно угрожава или доводи у опасност живот и здравље људи, или имовина, те у корелацији са центром АБХО, ВМА и Министарством здравља, изврши ванредни надзор, узорковање и детектовање свих опасних појава и аеросоли које су задесиле Републику Србију, а довеле до невероватног повећања смртности популације, повећање броја мртворођенчади, повећање смртности у новорођенчади, деце и омладине уопште, као и сакаћење флоре и фауне Републике Србије, односно битно утицале на креирање неповољних метеоролошких услова, изазивањем дуготрајних суша или разарајућих обилних падавина, што указује на директну везу са аеросолним запрашивањем и спровођењем метода хемијско-биолошког рата против Републике Србије у садејству са ХАРП ефектима.

Посебно подвлачимо да су на основу досадашњих истраживања и јавно доступних података који долазе из лабораторија Загреба и Тузле, у узорцима аеросола изолованих на том територију, пронађени: алуминијум, баријум, стронцијум, манган, полимерна влакна, наночестице, литијум, олово, гвожђе, бакар, арсен, цинк, бор, у количинама које су драстично више од дозвољених, чиме се несумњиво доказује да је аеросолно запрашивање авионима у прелету осмишљено да нанесе неповратну штету над територијом прелета. Такође, постоји основана сумња да се вирус Ковид 19 распршује у оквиру „chemtrails“ програма.

Прочитајте још:  Шта је све Београд дао Приштини у последњих десет година

Влади, Министарству одбране и Министарству здравља указујемо на драстично и драматично кршење Закона о ваздушном саобраћају, члан 9, који стриктно налаже забрану избацивања предмета и течности за време лета, осим ако то претходно није одобрено од стране Директората и у складу је са Националним програмом безбедности у цивилном ваздухопловству.

Захтевамо од Владе Републике Србије да у року од 15 дана од пријема овог захтева, о истом обавести Савет за националну безбедност и народне посланике Републике Србије и закаже ванредну седницу парламента на којој би се расправљало о доношењу ургентних контрамера којима би се спречио „chemtrails“/хемијско-билошки рат против Републике Србије и формирало посебно парламентарно, односно безбедносно тело за контролу примене горе наведених законских противмера, којим би руководио Савет за националну безбедност, а у складу са Законом о основама уређења служби и безбедности Републике Србије, члан 5.

Захтевамо од Владе Републике Србије да поступи у складу са чланом 5 Закона о јавном информисању и медијима и јавност истинито, потпуно и благовремено обавести о овом захтеву од посебног јавног значаја, а о предузетим мерама у писаној форми у року од 15 дана по пријему захтева, обавести подносиоце.

Обзиром на изванредну хитност и апсолутну важност овог предмета, упозоравамо све из наслова, да ће евентуалним непоступањем по захтеву сносити кривичну одговорност у складу са Кривичним закоником Републике Србије.

У прилогу Вам достављамо фотографије ваздушног простора над Србијом из којих се јасно види разлика у ваздухопловима који имају регуларан прелет и терет, у односу на оне који избацују „chemtrails“ аеросоли.

С поштовањем,

 

Проф. др Душко Кузовић, Обреновац, __________________________________

Прочитајте још:  Вучић распустио парламент и расписао изборе: Објављен и списак општина у којима ће бити одржани локални избори

Проф. Давор Калајжић, Београд, __________________________________

 

У Београду, 28.10.2022.

 

Прилога један (1) – фотографије неба изнад Републике Србије

 

Београд, 16 јун 2021, 06:00

 

Београд, 16 јун 2021, 06:55, коначни ефекат запрашивања

Београд, 18 јун 2022, 20:18, доле је идентификован распршивач, у паралелном прелету исте компаније Corendon Airlines CAI8BZ. Први запрашује, а други вероватно прати и извештава

 

Кањижа, траг цури ка тлу, стварају се џепови, 19 август 2022, 19:25

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “Упућени захтеви Влади Србије: Зауставите прелет отрова преко српског неба и тровање становника Србије!

  1. https://youtu.be/4Q-M7jbq38Q Где сте свих ових година? Јел сте се то само за Бг забринули,тако је у ми целој Србији?!
    Ја о томе пишем и причам више од десет година,зашто игноришете задњег директора Јата који је због истине изгубио посао? Мала ложишта,електране,ма шта кажу медијске проститутке које своју децу продају! Хајдете узмите мало зем ње е,воде и урадите анализу као ја! То што се чудите или очекујете од ових не Срба џабе.Кукање по мрежама не пије воду одавно стварно ДОСТА! Или да извучемо на улицу убице пљујемо их сви и затворимо на доживотну или немојте више да кукате молим Вас! Нас убијају одавно нису кад су мислили да хоће сада већ убрзавају и нико од овога не може да се спаси.Воће је пропало уништени усеви,пољопривреда,сточарство,на то се Рио Тинто накалемио,та Еликсир Зорка је МОРАЛА да се заустави од миинговања НЕМА НИШТА ! https://youtu.be/7aB6t5tOw0I ОРУЖЈЕ У РУКЕ БРУКАЈУ СЕ ПРЕЦИ КОЈИ СУ ПОГИНУЛИ ЗБОГ НАС,ПРЕВРЋУ СЕ У ГРОБУ!!!! БОГ НАС ЈЕ КАЗНИО ЗА НЕ ЧИЊЕЊЕ НИШТА! ГЕНОЦИД! ЕКОЦИД! СВЕ УМИРЕ ОКО НАС ПАРЕ НЕ МОГУ ДА СЕ ЈЕДУ! УСТАНИТЕ ВИШЕ ДА ИХ САТРЕМО ОНИ НАС ПАТОЛОШКИ МРЗЕ И МИ ЗАПАД И ОВА КАО ВЛАСТ МУКА МИ ЈЕ ВИШЕ ! https://youtu.be/rf78rEAJvhY Пацови боље живе од нас,чемер и јад напаћена земљи моја

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *