Форсирање “новог нормалног”

0
краљ

Принц Чарлс

„Биће још пандемија“, обећава краљ Чарлс Трећи.

Непосредно по ступању на британски престо, нови краљ Чарлс Трећи најснажније је подржао политику „великог ресетовања”. Он је 13. октобра, заједно са председавајућим ВЕФ-а Клаусом Швабом, организовао тим поводом састанак на којем је изјавио: „ Сада немамо алтернативу – морамо учинити све што је у нашој моћи у преосталом кратком времену да избегнемо огромну климатску катастрофу. то је већ почело.испољавају се на најстрашнији начин. Немамо алтернативу јер ће у супротном бити више пандемија и више катастрофа које убрзавају глобално загревање и климатске промене .

Вацлав Хавел, Клаус Шваб и принц Чарлс на годишњем састанку ВЕФ-а у Давосу, 1992.

За новог британског монарха, принца Чарлса, Клаус Шваб је био својеврсни ментор – барем од 1992. године, када је развијена Агенда 21 Агенда 2030 . Сам Шваб препознаје свог ментора Хенрија Кисинџера, којег, заједно са Збигњевом Бжежинским, клан Рокфелер препознаје као свог штићеника. Ево такве сукцесије.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Важна прекретница у имплементацији ове стратегије је документ под називом „Сценарији за будућност технологије и међународног развоја“, који је припремила Рокфелер фондација у мају 2010. године у сарадњи са консултантском кућом Глобал Бусинесс Нетворк (ГБН), на основу рада корпорације РАНД и аналитичког одељења Роиал Дутцх Схелл -а . Рокфелерова фондација је разматрала четири „веома могућа сценарија” која одражавају четири сценарија представљена на Светском економском форуму 2022 за даљи развој глобализације до 2027. ( 1. Глобализација 5.0: поновно уједињење.2. Аналогне мреже: виртуелни национализам. 3. Дигитална доминација: флексибилне платформе. 4. Аутаркични свет: системска фрагментација ).

Сенатор Малколм Робертс (Аустралија), који се залаже за „Велики отпор Великом поновном постављању”, сматра да је суштина ових „нових нормалних” сценарија примене следећа: „ Живот на дневном реду Клауса Шваба је заиста кметство, то је ропство, Милијардери глобалистичких корпорација поседоваће све: куће, фабрике, фарме, аутомобиле, намештај, а обични грађани ће изнајмити шта им треба ако им друштвени кредитни рејтинг дозвољава, план Великог ресетовања је да умрете без ичега .”

Међутим, проблем лежи још дубље. То утиче на саму особу, његову суштину. Један од весника  Великог ресетовања, Јувал Ноа Харари, каже: „ Сада добијамо моћ да стварамо живот, баш као Бог Створитељ. И на неки начин смо чак супериорнији од Бога из Библије. Једино што је Бог успео да створи су органска бића. Али сада покушавамо да створимо неорганске ентитете, неорганске облике живота. Киборзи, вештачка интелигенција и тако даље. Ако успемо, а имамо веома добре шансе, онда ћемо врло брзо бити изнад библијског Творца. Видите како је елита у сукобу са човечанством у целини и већ гледа иза хоризонта. Постоји могућност правог раскола у коме су будућност елите и будућност Хомо сапиенсато је другачија будућност јер ће се елита трансформисати у другу врсту. Ако се традиционална медицина бавила лечењем, сада се медицина све више бави модернизацијом [човека] “.

Шваб је у интервјуу још 2015. године признао да генетске манипулације које промовишу он и његови истомишљеници, попут породице Гејтс, имају за циљ да промене човека и да имају већи утицај на његову личност: „ Видите, разлика између Четврта индустријска револуција је да она не мења оно што радите, она мења вас. Узмите генетску манипулацију као пример: ви сте тај који се мења. И то, наравно, има велики утицај на вашу личност.” Из интервјуа 2017. (о чиповању): Можете ли да замислите да за 10 година (2027. – А.И. )док седимо овде, имаћемо имплант у нашем мозгу, а ја ћу одмах осетити оно што осећате ви, јер ћете сви имати импланте “…

Пропаганда „Трансхуманиста“ „Велико ресетовање“ у времену

Истовремено, генетске манипулације су само мали део оних „иновација“ које формирају „нормалност“ по Швабу, коју дизајнери „храброг новог света“ данас желе да наметну човечанству. Као што знате, све ново је добро заборављено старо. Садашња „нова нормалност“ није изузетак. По жељи, многи њени елементи – од „нове етике” по Швабу до зелене економије по Гејтсу – могу се наћи у текстовима чланова Британског фабијанског друштва (фабијанизам је „социјализам без марксизма”), који су објављено у масовном тиражу пре више од једног века. На пример, светски познати Фабиан Х. Г. Веллс, у свом роману Модерна утопија („Нова утопија“) из 1905. године, описује ове елементе на следећи начин:

– Једна светска влада.

– Одсуство класа и касти, али ће целокупна популација бити подељена „према објективним критеријумима” (ниво образовања, морал, интелигенција, професионалне вештине) на 4 типа: кинетичка (технократски менаџери), поетска (прототип креативаца). класа), необразовани и нижи (нискоквалификовани послови, загарантовани приходи).

Жена ће се изједначити са мушкарцем.

– Само „морално зрелим“, здравствено способним појединцима биће дозвољено да ступе у брак.

– Човек ће живети најмање 100 година, може се сматрати младим до пола живота, до око 50 година, зрелим – тек после 75 година.

Одећа се неће мењати тако често као сада. Оно што се зове мода је превише монструозно, а људско тело је превише лепо да би се сакрило у ружне наборе материје.

– Медицина је главна индустрија и основа друштва.

– Човек ће бити враћен биљној храни, првобитно припремљеној за њега по природи. Овај „повратак“ није само морално достигнуће, већ и истинско економско образложење, пошто је цена меса превисока у сваком смислу, укључујући и морални …

Наслов у новинама 14. августа 1912: „Потрошња угља утиче на климу“

На основу недавне изјаве Чарлса Трећег о недостатку алтернативе политици „великог ресетовања“ зарад „нормалности по Швабу“, очигледно је да ће се тема климатских промена претворити у овна. „нове реалности“ у врло блиској будућности. Штавише, ово ће имати веома условну везу са самом климом. На крају крајева, глобално загревање, климатске промене итд. само су изговор за наметање нехуманих планова за „реорганизацију“ човека и друштва огромним масама људи. О томе говоре и присталице и противници „нове нормалности“.

На пример, у септембру је Швабов заменик и извршни директор ВЕФ-а Јереми Јургенс упозорио на надолазећу „нову страшну кризу“ следећим речима: „ Верујем да ће бити још једне кризе. Биће значајније. Биће брже од онога што смо видели са Цовид-19. Последице ће бити веће, а економске и социјалне последице ће бити још веће .”

Прочитајте још:  Италија продужује ванредно стање до 31. јануара!
Готово истовремено, познати амерички грађански активиста и музичар Еди Браво јавно је осудио директора Си-Ен-Ена, који је рекао да његова компанија сада планира да методично промовише тему климатских промена, пошто „Ковид-19 више није фактор страха” у управљање масама: „ Вероватно ће моћи да извуку много из овога… Климатске промене ће бити следећи Цовид-19 за ЦНН. Фокусираћемо се на то .”

Артјом Игњатијев/ФСК.РУ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *