Нови скандал Чедомира Јовановића: Уклоњено му бројило због крађе струје

0

Чедомир Јовановић

После недавног саслушања због наводне свађе са супругом Јеленом, лидер ЛДП-а Чедомир Јовановић у центру новог скандала.

Како Курир сазнаје, Електродистрибуцији Београд је речено да је политичару јуче скинуто бројило због крађе струје јер није плаћао рачуне од 2020. године?!

Крађа струје

Нису могли да уклоне бројило јер је било закључано. Како Курир сазнаје од комшија, увек је налазио начин, како кажу, „да се извуче”.

ЕДБ-у је то пријавио власник стана у коме живи, који је и власник фирме Еурополис која је тамо регистрована. Тако је ЕДБ-у поднет захтев за уклањање бројила.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Према незваничним информацијама, реч је о неплаћеном дугу од најмање два милиона динара плус спајање са комшијом, што се квалификује као крађа струје.

Тако ће Јовановић сада пред правосудним органима морати да објашњава како се све ово догодило.

Кривичне пријаве

Против Јовановића ће, како се наводи, кривичну пријаву поднети и лице иницијала ВЗ, власник стана на чије је бројило покушао да се прикључи шеф ЛДП-а, а који је последњих месеци у јавности . били умешани у скандале један за другим.

После неколико неуспешних покушаја Јовановића да се „закачи на комшијски бројило”, одлучио је да се „прикључи директно на кабл”, чиме је угрозио све станаре у згради, јер би то могло да изазове пожар. Позван за коментар, Јовановић је за Републику рекао да је то “обична глупост”.

– Заиста немам шта да вам кажем, нити како да будем јаснији, јер знам ко је то измислио, а знам и зашто – рекао је Јовановић.

Прочитајте још:  Пуцано (наводно) на аутомобил Милана Ивановића, без повређених

Подсетимо, Јовановић је пре наводне туче са супругом изазвао инцидент и на Новом Београду, због чега је против њега поднета кривична пријава Трећем основном тужилаштву у Београду. Тада се на снимку сигурносне камере видело да рекетом туче власника Физиотерапијског центра „Физио центар” Жарка Ивковића.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *