Чеди криви Руси што му син није уписао Хардвард

0

Чеда Јовановић (Фото: Јутјуб)

Политичар Чедомир Јовановић, које је додуше у последње време више познат по скандалима које прави него по свом политичком ангажману, тренутно је главна тема на Твитеру јер је изјавио да његов син Михајло “није могао да упише Харвард, јер нисмо увели санкције Русији”!

Твитераши су се утркивали ко ће оставити духовитији коментар, а само неки од њих су: „Срце ми се поцепа, куд ово чух, и камен би заплакао“ и „стварно не знамо шта ова власт више чека кад Харвард губи оваквог стручњака“.

Прочитајте још:  Не треба ми да радим на Западу да бих био срећан
Наиме, Јовановић је јуче гостовао на јутарњем програму на К1 телевизији, где је са гледаоцима одлучио да подели детаље личне драме кроз коју пролази његова породица, а све због српске спољне политике.

– Мој Михајло је у фебруару месецу апликовао на Харвард, Стенфорд и још три универзитета Ајви Лиге. И прошао је на свих пет, обавио интервју и добио мејл: „обавестићемо те о почетку школске године, процедури“ и тако даље. То се све дешавало почетком фебрура месеца. У априлу је стигао идентичан мејл са свих пет адреса где је писало: „Михајло, твој упис је одложен, то је дискреционо право универзитета“. Зашто? Окреће телефоне, тамо, вамо… Па је л знате зашто? Зато што нисмо увели санкције Русији. То је отишло у ту крајност и Србија мора у једном тренутку да донесе одлуку – изјавио је Јовановић.

Испод снимка овог Јовановићевог гостовања на Твитеру ређали су се коментари:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Није Михајло глуп, него су Руси криви“, „Можда су чули да му тата краде струју“, „Каквог стручњака су изгубили“ и „Значи да би Михајло уписао Харвард, Србија мора да уведе санкције Русији, ја стварно не знам шта ова власт још чека“, „Срце ми се поцепа, куд ово чух, и камен би заплакао“…

Прочитајте још:  Шаљу им оружје али их не желе као војне партнере: Више од половине Немаца не жели Украјину у НАТО
Било је и твитераша којима је уши запрало то што је Јовановић искористио реч „апликовао на Харвард“, уместо аплицирао.

Курир

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *