Канал Скај њуз показао је како се посада америчког носача авиона „Џорџ Буш” спрема за рат са Русијом

0

У етеру британског телевизијског канала Скај њуз у среду, 26. октобра, објављен је прилог, снимљен на америчком носачу авиона Џорџ Буш. Радња говори како се посада брода спрема за рат са Русијом.

„Овај амерички носач авиона је у европским водама [у Јадранском мору], посебно демонстрирајући снагу. Ово је део мисије НАТО, која је привукла велику пажњу након што је Владимир Путин ушао у Украјину“, објашњава дописник иза кулиса.

У извештају се наводи да тако теку редовне вежбе НАТО-а, али у исто време, „ако војни сукоб између Русије и Украјине значајно ескалира, онда би пилотима могло бити наређено да се боре стварно“ „Ово је застрашивање. Све што радимо овде је да се спремамо за борбу која би могла бити у будућности. И ево шта ја мислим: када је у питању судар, надам се да ћемо испасти најбољи пилоти “, каже девојка пилот, поручник Кордан Мекензи.

Даве Поллард, командант носача авиона, такође је најавио спремност да испуни наређење у случају сукоба са Русијом: „Увек смо спремни да извршимо читав низ поморских операција. Ако смо послати, онда да, наравно, били смо спремни за ово. А ми смо такође овде да донесемо мир и стабилност.”

У закључку, дописник је изразио наду да након демонстрације спремности НАТО-а за борбу неће бити потребно применити силу, јер ће се Москва уразумити и променити правац деловања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Вјачеслав Коротин

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *