Са овима хоће српски екуменисти да нас уједине

0

Данијела и Аријана шириле су хомосексуалну пропаганду 17. маја, стојећи за столом Новус Ордо цркве Марије од горе Кармел у Монтесилвану, Пескара, Италија, преноси конзервативни римокатолички портал “Глориа.ТВ“.

Њих две су промовисале „лезбејску љубав“ која се састојала од „сати мажења“, слатких погледа и нежних руку. Одмах иза њих налазила се скинија и монстранца, спремни за накнадно излагање Пресветих дарова.

Данијела је признала да је некада блудовала са мушкарцима, али „није ишло“. Сада верује да ју је “Господар” [Пакла?] натерао да пронађе лезбејску саучесницу. Отац Валентино Лези „прати“ њих две „као пар“ како би неговале своју „љубав“ [=грех].

Након њих две, Лези је прозвао родитеље хомосексуалаца да промовишу порок. Представа је била део пропагандног догађаја против “хомо-транс-фобије” и против католичке вере, коју је подржала надбискупија Пескара-Пена (надбискуп Томазо Валентинети, 70).

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Борба за веру

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *