Јована Јеремић поручила Ђиласу: Добар си фрајер боље да си ме позвао на вечеру него што си ме тужио

1
ђилас, хил

Драган Ђилас (Фото: Јутјуб)

Драган Ђилас, председник Странке слободе и правде, тужио је водитељку јутарњег програма телевизије Пинк Јовану Јеремић. Она је тужбу прокоментарисала следећим речима:

“Па, богами, тужио ме Драган. Треба да ми стигне тужба. Али, није требало на такав начин да ме стартује, могао је да ме позове на вечеру. Ђилас је добар фрајер. Мислим, ја бих можда и пристала да одем на вечеру са Ђиласом, ја сам слободна жена. Није морао да ме тужи да би ме стартовао. Верујем да ће то бити суђење деценије – рекла је она у јутарњем програму телевизије Пинк.

Васељенска/Директно.рс

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Јована Јеремић поручила Ђиласу: Добар си фрајер боље да си ме позвао на вечеру него што си ме тужио

  1. Iskreno, sada više nisam siguran, ko ispade manje intiligentan (da ne upotrebim grublju reč) Jovana koja je sinonim voditeljke kakava ne bi trebalo da se uopšte ponaša u vođenju TV emisijem, pa čak i da se ne pojavljuje na ekranima ili Dragan koji se polako ali sigurno pretvara u antipolitičara!!!Kamo sreće da ste izašli zajedno na večeru, pa čak i da se “spanđate” i da se ta večera pretvori u nekadašnju humorističku radio emisiiiju “Veselo veće” !!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *