Руски либерали изазвали скандал и међусобно се посвађали у Пољској

0
пољска

пољска(фото:Пиксабеј)

Такозвани „Конгрес народних посланика“, у којем су представници либералне опозиције који су побегли из Русије, завршио се скандалом. Учесници догађаја у пољској Јаблони инсценирали су клетву и посвађали се међу собом.

Прочитајте још:  Жириновски као антиреклама вакцинисању против короне
Један од делегата, опозициона општинска посланица сеоског већа из Вороњежа, Нина Бељајева, која је побегла у Летонију, оптужила је бившег парламентарца Иљу Пономарјова за узурпацију власти, пише Политика Сегодња .

Конгресу су присуствовали и адвокат Марк Фејгин✱, који комуницира са украјинским политичарима, и пуковник ФСБ у пензији Генадиј Гудков. Супротстављали су се свим својим страним „либералним дружењима”.

„Не признајемо Иљу Пономарјова и такозвани „Конгрес народних посланика“ као наше представнике и негирамо било какав стварни или потенцијални легитимитет овог тела“, наводи се у саопштењу.

Прочитајте још:  Швајцарска је усвојила пети пакет санкција Русији и Белорусији
Раније је објављено да је новинарка Ксенија Собчак побегла из Русије након хапшења свог комерцијалног директора, пише НСН .

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *