РУСКО НАПУШТАЊЕ ХЕРСОНА НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА: Никоме од војника није јасно зашто се та страна реке оставља Украјинцима (ВИДЕО)

3

Дејан Берић (Фото: Јутјуб)

Дејан Берић, српски снајпериста који је припадник армије ДНР, сматра да је руски план за напуштање Херсона и целе западне обале Дњепра погрешан.

Берић који се налази на лечењу у Москви каже да већина војника и официра са којима је у контакту сматрају да је повлачење са Херсона погрешно али да Генералштаб страхује да због рушења моста на Дњепру велики део руских снага може бити одсечен.

Берић верује да је снабдевање те стране Дњепра могуће и без моста, бродовима.

Он у свом извештају говори о биткама за Бахмут и другим фронтовима у Донбасу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Берић тврди да на једном делу фронта постоји проблем јер артиљерија не прати напредовање пешадије па Руси трпе велике губитке.

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

3 утиска на “РУСКО НАПУШТАЊЕ ХЕРСОНА НЕМА НИКАКВОГ СМИСЛА: Никоме од војника није јасно зашто се та страна реке оставља Украјинцима (ВИДЕО)

  1. E moj Bericu tebi nije jasno da je rat u Ukrajini dogovoren i da Zelenski, Putin i njihove “zapadne” kolege pripadaju istom klubu globalista-cionista, a pred narodima glume nekakve “patriote” i pricaju o nekakvim “nacionalnim” interesima, a zapravo rade na etnickom ciscenju Ukrajine od Slovena-Rusa i Ukrajinaca radi stvaranje nove Hazarije koju bi naselili “izabrani”. S ratom u Ukrajini globalisticko-cionisticka elita namerno odugovlaci i radi slamanja svetske ekonomije u cilju eliminacije kes novca i uvodjenja tzv. univerzalnog osnovnog dohodka sa digitalnom valutom centralne banke. Rat je globalisticke elite protiv obicnih ljudi sirom sveta gde je scenario rata je napisan pre njegovog pocetka i ti Bericu ratujes za Novi svetski poredak, a toga nisi svestan.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *