Kако да Вучићу продужимо мандат доживотно

0

Драгиња Влк

На друштвеним мрежама дели се кратки снимак говора посланице Српске напредне странке, у коме она каже како су јој се јављали рођаци, после обраћања председника Србије и СНС Александра Вучића, са питањем, како да се помогне и да се продужи мандат председнику да буде на власти доживотно. Реч је о посланици Драгињи Влк, за коју портали тврде и да је ауторка дечије бојанке са цртежом Београда на води.

 

Сви прваци у Београду добили су бојанку “Наша Србија неговање српске културе и традиције”, чији је аутор одборница СНС у Скупштини града Београда Драгиња Влк. Поклон ђацима првацима заједничко је издање Службеног гласника и Института за јавну политику, чији је оснивач Владимир Беба Поповић, објавио је у септембру 2021. портал Kлиx.рс

Драгиња Влк, изабрана је за одборницу у Скупштини Града Београда са листе Српске напредне странке, а у опису занимања написала је “мастер политиколог”. Остаје нејасно како је један политиколог постао стручан за педагогију, или ликовну уметност те је постала аутор ове бојанке.

Иначе, цртежи Београда на води и споменика Стефану Немањи, симболи напредњачке власти, нашли су се у бојанци коју су добили прваци у неким београдским основним школама.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Ауторке бојанке за први разред основне школе из Света око нас су Драгиња Влк и Светлана Градинац, писао је портал Kлиx.рс.

Према подацима НВО Отворени парламент Драгиња Влк први пут је изабрана за народну посланицу у 13. сазиву као 42. на листи Александар Вучић – Заједно можемо све, мандат јој је потврђен 1. августа 2022.

Прочитајте још:  ВУЧИЋ И ВУЛИН ПОДНОСЕ КРИВИЧНЕ ПРИЈАВЕ ПРОТИВ СЕБЕ: Циркус се наставља

Чланица је Одбора за спољне послове и Одбора за европске интеграције, и заменица члана Одбор за културу и информисање. Такође, чланица је Делегације у Парламентарној скупштини Организације договора о колективној безбедности.

Рођена 1989. године, завршила је 14. београдску гимназију, студирала је на Универзитету у Брну. По занимању је политиколошкиња.

На локалним изборима у Београду 2018. године изабрана је за одборницу у Скупштини града Београда, и на тој функцији била до 2022. године.

У својству међународног експерта 2020. је била посматрач референдума за измену Устава Руске Федерације.

Представљала је Србију на Трећем Евроазијском женском форуму лидера у Санкт Петербургу 202, који је отворио председник Руске Федерације Владимир Путин, пише Отворени парламент.

Данас

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *