Ниске гране политике: Дамир на граници цензуса броји издајнике у својим редовима!

0

(фото:unsdg.un.org/ru)

Ванредни парламентарни избори су једини начин за излазак из политичке кризе, каже председник Социјалдемократа Дамир Шеховић. Поручује да би онај ко сада одустане од протеста био саучесник у издаји, те да би покушај актуелне већине да, у оваквој ситуацији на неуставан начин, изабере Владу на челу са Миодрагом Лекићем изазвао политички пожар који би се проширио на читаву Црну Гору.

“Нећу да вјерујем да неко озбиљно размишља на ту тему. Уколико неко заиста мисли да дође до такве владе онда ће наићи на одговор какав је најављен на првом протесту. Сигуран сам да би наишао на одговор какав заслужује. То би изазвало политички опожар који би се проширио на читаву државу. Није поента у Лекићу него у томе да би било проблематично да се било каква влада формира на неуставан начин. Не било нас ако дозволимо да неко то уради, каже Шеховић у емисији “Другачија радио веза”.

Српска24.ме

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *