Рукометашице у блату огавних екстремистичких идеологија

0

(фото:ИН4С)

Немогуће не насмијати се над стрмоглавом „црногорских“ рукометашица које су уз неоусташку пјесму, коју су громко пјевале у аутобусу- демонстрирале жестоки ударац сопственог лица о блато.

Које јефтино посрнуће кроз кратку вампирску представу и презентацију идеолошке напаљености јадног шовинистичког калибра а крупног губитка образа.

Поједине из њих су испале: смијешне, трапаве, тупоглаве идеолошке гњиде неонацистичког правца размишљања и нико им ту бруку не може спрати.

Прочитајте још:  Вучић и Мило другарски: Не мешај се! Нећу да се мешам!
Нити резултати, нити махање заставама, нити љубљење грба, нити заклињање у државу коју су огавном гестом унередили.

И сад очекују да неко навија за њих?

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Сада када су се згадиле објективној јавности Црне Горе којој само једно није јасно: за коју државу и за какве идеологије оне играју!?

Преостало је да се преброје у строју и да нам кажу: која од њих не прихвата неонацистичку идеологију колективно демонстрирану!?

Прочитајте још:  Папина тактика
Да такве издвојимо из воњајуће идеолошке гомиле оних којима је данас „грош цијена“!

Опет, оне које прихватају неонацистичку идеологију и симболе екстремизма, у које спадају накарадне пјесмице и аутори којима је због тога забрањен улазак у неке државе Европе, нека се торњају дођавола.

Оне не припадају овој држави и народу.

Прочитајте још:  Преко Диане Будисављевић екуменисти у СПЦ хоће да признају Степинца као светитеља
У контексту догођеног, озбиљна држава би им забранила даље играње за репрезентацију државе, вратила их дома и пустила да своје спортске квалитете скупа с идеологијом која им је срцу блиска понуде неким другим државама које ће их у таквој „комплектацији“ прихватити.

И уопште, такво неочекивано, сулудо, неспортско понашање можемо повезати само с коначним продуктом у мукама умируће идеологије срушеног система Ђукановића, његових пропагандиста и колумниста.

Управо њих, који су несретну Црну Гору у процесу жестоке пљачке државе, док су владали и расељавали је, жељели радикализовати и радикализовали су је увозом трулих идеологија које везе немају са разумом и здравим смислом.

Прочитајте још:  Више од половине Црногораца сматра Запад кривцима за украјински рат
Због такве политике су вољом народа заувијек збачени с власти, а овакви испади појединих рукометашица су само погани ехо тога политичког стрмоглава који допире из јаме балканске антицивилизације у којој су се закономјерно обрели.

Војин Грубач/ИН4С

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *