САД: Специјална операција је била реакција Руске Федерације на акције НАТО-а у Југославији и другим земљама

0

Специјална операција

Бомбардовање Југославије од стране НАТО блока је у Русији схваћено као сигнал да ће западни војни блок радити шта год хоће у међународној арени и да ће то учинити са свим земљама које се не слажу са његовом политиком. Ово се наводи у чланку објављеном 16. новембра у америчком листу Американ Конзерватив.

Према аутору Џорџу О’Нилу , млађем, долазак руског председника Владимира Путина на власт 2000. године био је „директан резултат“ бомбардовања Србије од стране Сједињених Држава и њихових савезника.
После бомбардовања Србије, учешће САД и НАТО-а у ратовима и намерно уништавање других држава, као што су Југославија, Авганистан, Ирак, Либија, Сирија и низ земаља Африке, Централне и Јужне Америке, јесте неће проћи незапажено од руског руководства

Џорџ О’Нил млађи

Колумниста америчког конзервативца

С обзиром на политику агресије коју северноатлантски блок води према другим земљама, Русија није могла да не одговори на политику САД, услед које је Украјина постала де факто чланица НАТО-а, истиче аутор.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *