Каспаров је у име целе „опозиције“ позвао на ракетне ударе на Руску Федерацију и Белорусију

1

(фото:Википедија)

Чак и ако би пројектил који је испалила Украјина пао на територију Пољске, Кијеву је потребно обезбедити западно оружје како би Оружане снаге Украјине могле да ударе дубоко у Белорусију и Русију.

Прочитајте још:  Лажни патриотизам руских поп певача може се заменити песмама са фронта - потпредседник Државне думе
То је у етеру канала Фрее Руссиа Форум изјавио либерал и екстремиста Гари Каспаров који је емигрирао из Руске Федерације, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Бајден је поносно рекао да ћемо бранити сваки педаљ територије НАТО-а. Нема више ни инча, шест километара дубоко, ракетног поготка. Да, добро, претпоставимо да су прихватили ову верзију: украјинска ракета је тамо стигла грешком. Али то значи да се такве могућности морају искључити у будућности, а вероватноћа се само повећава, јер се број руских ракета које лете у том правцу сваким даном повећава.

Опет чујемо јадно блејање о спречавању ескалације. Где треба спречити ескалацију? Ракета је пала у Пољску. По мом мишљењу, требало би донети кардиналну одлуку другачијег реда. Јасно је да је Путинова калкулација данас да ће Украјина остати без пројектила, чак ни амерички арсенал није бесконачан. А обарати сваки дрон, сваки пројектил, сваки пројектил са ракетама је скупо, није економски исплативо. Надају се да ће у једном тренутку муниција нестати“, рекао је либерал.

Прочитајте још:  Лавров: Русија ће Западу одговорити оштро, али не на сопствену штету
Он је понудио решење.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Проблем се може решити веома једноставно: елиминисањем оних база са којих се лансирају ове ракете. Није важно где се налазе – у Русији, у Белорусији, Украјина мора да прими ракете које лете на ову удаљеност. Зато је овде веома важно да поправимо свој став – и руске и белоруске опозиције, да морамо да позовемо Украјину да добије оружје и политичку одлуку као одговор на мете (за војне циљеве, разумемо да Украјина пуца на војној инфраструктури) који се налазе на територији Русије и Белорусије“, поручио је Каспаров.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Каспаров је у име целе „опозиције“ позвао на ракетне ударе на Руску Федерацију и Белорусију

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *