Марко Чадеж уступио свој мандат председника Управног одбора Коморског инвестиционог форума Западног Балкана председнику Привредне коморе Косова Љуљзиму Рафуни

0
чадеж

(фото:НСПМ)

Председник Привредне коморе Србије (ПКС) Марко Чадеж уступио је данас свој мандат председника Управног одбора Коморског инвестиционог форума Западног Балкана (КИФ ЗБ6) председнику Привредне коморе Косова Љуљзиму Рафуни, објавила је ПКС.

Прочитајте још:  ВУЧИЋ НЕМА САМОПОУЗДАЊА: Прави дипломата никад не би дозволио себи да спава на поду!
На Инвестиционој конференцији, у организацији Коморског инвестиционог форума, која се данас одржава у Љубљани, Чадеж је нагласио да је време за још веће поверење и сарадњу свих привреда у региону.

„Време је да верујемо једни другима, да славимо оно што нас спаја, а не оно што нас дели. Стога сам одлучио да уступим свој мандат председника Управног одбора КИФ-а, као наше заједничке регионалне коморе, драгом пријатељу Љујзиму Рафуни, председнику Привредне коморе Косова“, казао је он.

Чадеж се заложио да се заједно изгради боља будућност за пословање у региону и да се од региона сукоба изгради регион успеха.

Прочитајте још:  Фирме ван медијског радара деле отказе без размишљања
Истакао је да пре осам година, када је почела сарадња ПКС и Привредне коморе Косова и потом свих комора региона, нико није веровао да је то могуће.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„И зато ми је изузетно драго када данас видим заједно колеге из свих привредних комора – Албаније, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Северне Македоније, Србије и Косова, када видим да делимо заједничку визију, да делимо другу реалност. И то није нешто што се каже реда ради, јер рачуна се само оно шта заиста конкретно урадите, а ово је још један корак у том правцу“, рекао је Чадеж.

Прочитајте још:  Захарова: Телевизија „РТ ДЕ“ лиценцирана у Србији, има право да се емитује у 33 европске земље
Коморски инвестициони форум Западног Балкана, који чине привредне коморе свих шест економија, окупља више од 350.000 компанија из целог региона.

Бета

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *