Командант батаљона “Спарта”: Русији нису потребни паразити који су побегли у иностранство

1

Противници СВО-а који су побегли у иностранство нису потребни Русији, пошто су паразитирали на њој.

Прочитајте још:  Западни тенкови неће помоћи Оружаним снагама Украјине
О томе је у етеру радија КП говорио командант батаљона Спарта Артјом Жога, јавља дописник ПолитНавигатора.

„Западни свет је веома дуго штитио становништво Русије од концепта патриотизма. Монетизација живота, замена вредности, рушење породичних вредности, малолетничко правосуђе – много тога нам је страно.

Прочитајте још:  БиХ међу 47 земаља које су потписале изјаву у којој позивају Русију да прекине рат
Мислим да се друштво сада тресе. А људи који беже, плашећи се мобилизације или верујући да се не слажу са поступцима руководства Русије, Оружаних снага Руске Федерације – у принципу, то су били паразити на телу земље, они више нису потребан овде “, рекао је Жога.

Васељенска/Политнавигатор

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Командант батаљона “Спарта”: Русији нису потребни паразити који су побегли у иностранство

  1. Pametni su Rusi koji ne zele da ratuju i ginu u bratoubilackom ratu koji se vodi za cionisticki interes stvaranja novog “Izraela” – Hazarije na teritoriji danasnje Ukrajine te za potrebe najavljenog tzv. Velikog reseta. Da je rat namesten i da se s istim namerno razvlaci radi etnickog ciscenja Ukrajine od Slovena-Ukrajinaca i Rusa vec mnogi sumnjaju. Pripadnici oruzanih snaga i Rusije i Ukrajine su “vakcinisani” (nano-cipovani) protiv curtone sto znaci da ni ruska mladost ne moze ginuti bez primanja satanistickog “ziga”. Naravno, cionisticki glumci Zelenski i Putin obicnim ljudima rat predstavljaju kao cin “patriotizma”, a zapravo su cio-bankarske elite rat pazljivo isplanirale i unapred dogovorile zbog eliminacije “beskorisnih izjelica”. Ovaj Zoga, sto obicne Ruse koji ne zele primiti “zig” i ici u namesten rat, naziva “izdajnicima” sto je propaganda i neopravdano ocrnjivanje razumnih i nevinih ljudi koji nisu poceli rat i ne zele ginuti u izreziranoj globalistickoj predstavi…

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *