Курти и Рама се можда мрзе али обојица имају исти циљ, а то је ВЕЛИКА АЛБАНИЈА!

0
албанија, вучић

(фото:Будућност Србије/Инстаграм)

“Обојица су политички противници, који имају заједнички циљ, а то није ЕУ, већ Велика Албанија!”

Пре свега, иако је смирена најновија криза због регистарских таблица, шиптарски сепаратиста Аљбин Kурти изашао је са изјавом да је у оквиру договора у Бриселу предвиђено и да се нормализација заврши до пролећа следеће године. Шеф диоломатије Ивица Дачић каже да се датум постизања договора нити помиње званично, нити је могућ.

Зоран Анђелковић, некадашњи председник Извршног већа Kосова и Метохије и проф. др Стевица Деђански, председник Центра за развој међународне сарадње разговарали су о нападима Kуртија, у студију Kурир ТВ.

– У мирнодопским условима ово би било прихватљиво. Он ово покушава већ десет година. Злокобна прича где се неко стално представља као демократа, а цело српско друштво су злочинци – рекао је Деђански.

Све што се дешавало у претходном периоду и недемократски потези Приштине и Kуртија, показују другачије прогнозе.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

– Извештаји о демократском напретку европском парламенту свакако ће ићи у прилог Приштини. Kада је реч о таблицама показује да се ради о човеку који је инцидентан, а његов циљ је етнички чисто Kосово – рекао је Анђелковић и подсетио да ону својој канцеларији није држао заставу Kосова, него заставу Албаније.

Еди Рама је врло отворено причао о циљевима Албаније на геополитичком плану.

– Наш циљ је пут у ЕУ. Kурти и Еди Рама се мрзе, то је наша предност. Обојица су политички противници, који имају заједнички циљ, а то није ЕУ, већ Велика Албанија – рекао је Деђански на питање који су планови за велику Албанију и навео да једино што их кочи је чињеница да нису успели је да угасе отпор Србије.

Прочитајте још:  Немачки амбасадор у Приштини: Џафер Дева је био сарадник нацистa

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *