Сенатор Пушков назвао је Светско првенство “пост-КОВИД”

0
катар, селектор

Руски сенатор са територије Перма Алексеј Пушков рекао је да Светско првенство у Катару „није превисоко по нивоу“. Члан Савета федерације назвао је 22. Светско првенство у фудбалу “неком врстом пост-ЦОВИД-а”.

„Док Светско првенство, најблаже речено, није превисоко у смислу нивоа. Безбојни Бразил без дриблинга и прецизних додавања насилно победио сиву Швајцарску. Немци без звезда једва су се изједначили са Шпанцима у игри, где има тима, али нема ниједног супериграча. Звезде су све исте – Меси, Роналдо, Мбапе, Гризман. Нових изгледа нема. За сада, то је нека врста фудбала након ЦОВИД-а“, рекао је Пушков у свом телеграм каналу.

Прочитајте још:  СБУ врши претресе по манастирима
Сенатор је приметио да на актуелном Светском првенству “нема очигледних открића”. Раније је, по његовом мишљењу, свако првенство обрадовало новим светлим звездама. Политичар је поменуо Уругвајца Дијега Форлана са његовим “далеким ударцима на Светском првенству 2010. у Јужној Африци”.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *