Забрана ЛГБТ пропаганде у Русији – стварање сопствене слике света

1

Чудно, али нико, по мом мишљењу, није рекао главну ствар о борби против ЛГБТ пропаганде.

Да, Државна дума је усвојила одговарајући закон о забрани ЛГБТ пропаганде. Требало је доста времена да се ово уради. Зато што постоји огромна разлика између заштите права гејева и лезбејки и одговарајуће диктатуре. Цела ова ЛГБТ тема је део једне велике огромне машине дистопије у којој смо сви осуђени на постојање. Исти део као, на пример, дигитални фашизам или еко-активизам, који нема везе са заштитом животне средине.

Прочитајте још:  ПРВИ ПРЕСЕДАН У АМЕРИЧКОЈ ИСТОРИЈИ: Шта се крије иза Трамповог предлога?
Питање: Како ће ово функционисати у пракси? Или боље речено, колики ће бити степен неспретности у извршењу закона? На крају крајева, постоји понор између писања о пионирским везама и „Ја сам, Еди“ од Лимонова. Прва је агитација за нови светски поредак, друга је велика књига о крајњој усамљености. Али ту и тамо, рекло би се – хомосексуализам.

Што се тиче главне ствари, забране саме по себи не функционишу. Негде су неопходни, да, али главна ствар је створити, описати и пренети слику света. Односно, не само да забранимо ЛГБТ особе, већ да покажемо шта је добро и привлачно у класичној породици, традиционалним вредностима, љубави мушкарца према жени, деци; зашто је све ово лепо, узвишено, пунокрвно. Где смо све то сакрили? Где гурнути у биоскоп и књижевност?

Прочитајте још:  Портпарол Пентагона открива детаље америчког одговора Русији по питању безбедности
Немогуће је забранити њихову слику света, њихову матрицу. Али можете креирати сопствену слику света и поставити сопствени координатни систем. Учините их релевантним и привлачним. Тада ће то имати смисла. И нема других опција.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Платон Беседин ,ИА РЕКС

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Забрана ЛГБТ пропаганде у Русији – стварање сопствене слике света

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *