У шумама на северу Србије створена је аутономна област коју контролишу мигранти

0
србије

У шумама на северу Србије створена је аутономна област коју контролишу људи по изгледу најсличнији старим Египћанима. Суботичке врлети постале су територија у коју нико не сме да уђе нити је препоручљиво да се тамо улази.

Црни људи створили су једну аутономију у аутономији Војводине а своје територије чувају мигрантским стражама. Своје илегалне кампове који леже на темељима дроге, проституције, трговине децом и свега онога што иде уз криминал, чувају наоружани људи без докумената и без прошлости. Они живе ван закона Србије а у свету су познати као мигранти.

Хоргош је до пре пар година био познат једино по производњи млевене зачинске паприке. Са доласком тзв. миграната у ово насеље на граници Србије и Мађарске, место је постало познато по неком другом праху и сукобима због истог.

Сваки камп има засебан клан и они своје сукобе решавају на улици. Последњем сукобу миграната који се десио у Хоргошу кумовале су две групе Мароканаца. Једна група је другој украла дрогу, новац и мобилне телефоне са којима су договарали илегалан прелазак у ЕУ. Настала је јурњава кроз село и пуцњава из аутоматског оружја у жестокој борби због превласти над територијом. Епилог је био 2 мигранта са прострелним ранама и преко 30 повређених у тучи.

Жандармерија као и полиција из Кањиже и околних градова одмах је реаговала. Држава је овај проблем решила тако што је 800 миграната похватала и пребацила у прихватне центре на југу земље. Највише њих је завршило у прихватном центру у Прешеву а нико од њих неће бити процесуиран, задржан и враћен у своју земљу порекла. Јер наша полиција и не зна ко су ови људи и одакле долазе, нити зна за постојање илегалних кампова све док се из њих не запуца.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!
Прочитајте још:  Србија и "Град"

Хрватска полиција је 2017. године по овом питању урадила добар део посла. Једне вечери су зауставили групу миграната која је у Вуковарско-сријемску жупанију ушла са Фрушке горе. Пре него што су их вратили за Србију, мигранте су похапсили, скинули голе и фотографисали их. Каснијом анализом тетоважа утврдили су да цела група припада истој затворској банди из Бангладеша.

Овде се крије одговор на питање зашто међу њима нема жена и деце и зашто су ту углавном младићи који се крећу формацијски и највише личе војсци. То је зато што су широм света распуштани цели затвори које су слали на пут за Европу. Очигледно је да су ови људи своје жене и децу оставили да им бране куће у „ратом“ захваћеним подручјима а они су се дали у избеглиштво. Своје сексуалне нагоне решавају успут, тако се прошле седмице у Суботици породила девојка што је последица силовања мигранта. На једном базену у Бечу 2016. године мигрант је у тоалету силовао дечака из Србије и нанео му тешке телесне повреде а на суђењу се бранио „да је имао превише сексуалне енергије.“ Након овог догађаја који је потресао Европу, на сајту Европола се појавило обавештење да је на балканској рути миграната, од 2012. до те 2016. године нестало преко 5.000 деце.

Силовали су мигранти и козе у Грчкој али и псе у Бихаћу, док су се пси нашли и на њиховом менију. Породица Цвејић је на обронцима Фрушке Горе на Васкрс 2020. године остала без Скаја, свог хаскија кога су мигранти заклали и појели, о чему сам писао 26. маја те године.

Прочитајте још:  ОДАКЛЕ МИГРАНТИМА У СРБИЈИ ОРУЖЈЕ: Из Албаније, са Косова или из Украјине?

Грци су уложили велике напоре како би зауставили мигранте из Турске, не због коза већ због свог народа. Грчка полиција је 2015. године свим мигрантима који су прошли кроз Грчку урадила „Парафинску рукавицу“, а тест је показао да је преко 60% испитаних миграната на рукама имало трагове барута.

Пљачке, диловања, убиства и силовања показују да се ради о изузетно опасним људима. Ипак, на највећем удару су биле и тек ће бити, жене. Они су одгајани у једној другој култури и реагују само онако како су од малена учени. Тачније, у култури насиља која позива на премлаћивање непослушних жена. Куран једноставно каже: „Мушкарци имају ауторитет над женама зато што троше своје богатство да би их одржавали, добре жене су само оне које су послушне. Што се тиче оних које су непослушне, опомињите их и кажњавајте их.“

У Мароку ти за диловање дроге могу одсећи руку до лакта, а у Србији те само пребаце у други камп. Већ сутрадан ова затворска елита куповаће по нашим маркетима са Дина платним картицама које су добили од наше државе. Насељавање хришћанских земаља арапским светом у пуном је замаху.

Темељи Старог континента су пољуљани јер је у току једна од највећих кампања промене структура становништва у модерној историји. Катар је ових дана центар света због СП, Саудијска Арабија је шокирала све победивши Аргентину али у тој земљи зјапи празно 100.000 климатизованих шатора. Они се користе само 5 дана годишње за смештај ходочасника који иду на хаџ. Само ови шатори могли су примити 4 милиона избеглица из Сирије. Али као и све остале богате земље Персијског залива, примили су их тачно 0. Уместо тога одлучили су да финансирају градњу 1.000 џамија по Европи.

Прочитајте још:  Историја и временословије у кривом огледалу

Обрачун у Хоргошу зачињен је проналаском капе са симболима тзв. ОВК-а која је пред камерама показана министру полиције. Још један јефтин трик да се скрене пажња са горућих проблема и оптужи неко други. Суботичани знају да мигрантима оружје продају лично Срби, као што им продају дрогу и пасоше, чак и поједини полицајци од њих узимају новац да не залазе у кампове. Многи наши људи се могу видети како их воде у фризерске салоне и у шопинг по Суботици и тад се нико не гади на њихове паре. Од сутра ће ученици поподневне смене у Хоргошу, наставу завршити у 16:00 часова како би се због безбедности вратили кући пре мрака.

Ствари треба назвати правим именом и рећи да су људи у Србији полако почели да се прилагођавају муџахединима. Ти тзв. мигранти својим делима свакодневно поручују да су крвави до рамена и шта ће радити свима онима који буду непослушни. А ми, како сејемо тако ћемо и да жањемо…

Аутор: Деки РС

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *