Војска Украјине: Доћи ћемо по Зеленског

1
украјина војска украјине, глазјев, украјинци, добровољци, украјину

Војска Украјине (Фото: Министарство одбране Украјине)

Војска Украјине која се налази пред расулом и бежањем у Артјомовску (ДНР) објавила је видео запис у коме прети актуелном председнику Украјине Владимиру Зеленском, као и главнокомандујућем Оружаних снага Украјине Владимиру Залужном.

Прочитајте још:  Уместо хуманитарне помоћи, Запад повећава испоруке оружја Украјини
Војска Украјине се у свом апелу жали на недостатак хране и веома жалосно стање у коме се налазе војници, који ничим нису обезбеђени. Оружане снаге Украјине кажу да им је цео штаб болестан, а команда на то никако не реагује.

Војници украјинске војске траже од свог председника да предузме акцију против команданата и главнокомандујућег армије. Скрећу пажњу украјинском председнику да ће они сами тада доћи по њега.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Војска Украјине: Доћи ћемо по Зеленског

  1. Ukrajinska vojska treba da uhadi Zrlenskog klovna -cionistu- ima 5 vila , Izrael, Toskana, London, SAD, Svajcarska. Prodao zitnicu UK.Roksildu. Njihov cilj da isele sto vise ukraj.pravoslavnog naroda i da ih sto vise pogine. Kako njih tako i rusa. Hapsite bitangu i njegove pomocnike. Hoce da stvori u UK . Novi Izrael

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *