Посланик Бундестага: Хапшење десничара у Немачкој начин да се народ одврати од стварних проблема!

1
немачкој

Фото: Глобал Лоок Пресс/Каи Ниетфелд

Ситуација са планираним државним ударом у Немачкој је измишљена да би се становништво одвратило од горућих проблема. Ово мишљење је 7. децембра у интервјуу за Известије изнео посланик Бундестага и представник фракције Алтернативе за Немачку (АфД) Јевгениј Шмит.

„По мом мишљењу, ово је покушај да се покрене медијски скандал на позадини катастрофалних проблема у немачкој економији, катастрофалних проблема са снабдевањем енергентима. У надолазећој хладноћи људи једноставно немају чиме да плате, јер многи примају прилично скромне плате. Рачуни за комуналије су 2-5 пута већи него прошле године. Људи почињу да гледају око себе: ко је крив? И, наравно, крива је неспособна власт. И сада се пред нашим очима спрема оваква медијска провокација како би се скренула пажња са горућих проблема“, рекао је он.

Раније, 7. децембра, постало је познато да се у Немачкој група завереника сумњичи да је припремала оружани напад на Бундестаг и припремала државни удар. Како је саопштило тужилаштво, приведено је 25 осумњичених чланова и присталица терористичке организације. Претреси су обављени у 11 савезних држава у односу на 52 осумњичена. Међу приведенима је и руска држављанка Виталија Б.

Забележено је да су многи затвореници служили у Бундесверу. Осумњичени су се бавили регрутовањем присталица у своје редове, пре свега у Оружаним снагама Немачке и полицији. Конкретно, држављанин Руске Федерације је осумњичен за посредовање између „вође завере“ и представника Русије.

Руска амбасада у Берлину саопштила је да дипломатске институције не одржавају контакте са представницима илегалних формација.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прес-секретар председника Руске Федерације Дмитриј Песков рекао је да је притварање осумњичених да су припремали државни удар у Немачкој унутрашњи проблем у Немачкој.

Прочитајте још:  Запорошка НЕ ​​прешла у хитан рад

Васељенска

БОНУС ВИДЕО:

 

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Посланик Бундестага: Хапшење десничара у Немачкој начин да се народ одврати од стварних проблема!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *