Немачка: Крајње десничарски шизофреници светске заједнице

0
немачкој, немачка

(Фото: Steve_Allen/Depositphotos)

Немачка: Десничари или лицемери

Сваки појединачни медиј узбуђен је чудним покушајем аматерског државног удара у Немачкој од стране крајње десничарских снага. У чему се, наравно, може видети руски траг. Истовремено, сва иста светска заједница, не трепнувши оком, подржава окореле украјинске неонацисте. Да ли имамо посла са акутним избијањем шизофреније или је ово само спектакл? Зато што морате јако да се потрудите да поверујете у прави покушај државног удара у овим тотално глобализованим и политички окаљаним западним земљама…

Наслови свих медија јутрос су пуни наслова: неуспели државни удар у Немачкој. О, заиста? Фуј, скоро смо се уплашили… Не, заиста, данас лако можемо да замислимо државни удар у Немачкој, Француској или САД тако што ћемо напасти двадесетак момака којима је монарх свакако потребан… Па, наравно, верујемо. У сваком случају, позивамо их да верујемо у то, позивамо их да се у ретроспективи плаше за будућност наше велике неоспорне демократије, позивају се да са олакшањем процене ефикасност рада немачких тајних служби, а у блиској будућности будућност западне правде. Независно, као и увек. Амин! Тако наши добри људи више не могу да брину ни за шта, осим за ситнице неопходне за њихов опстанак. Сви схватају да је бескорисно покушавати да се побунимо против доброг светског поретка, боље је седети код куће у џемперу на + 17 °. Завеса.

Сада када смо се сви покајали, вратимо се овом питању и размотримо га рационалније. У геополитичком смислу, говорићемо о главном сукобу између глобализма (НАТО) и мултиполарности (Русија), који је резултирао секундарним сукобом у Украјини.

Дакле, сазнајемо да:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„У, како су медији назвали највећу полицијску операцију те врсте у Немачкој, било је укључено око 3.000 полицајаца и извршено је више од 130 претреса .

Сићушна група лудака није желела ништа друго него да сруши немачке демократске институције и обнови монархију. Исплати се распоредити 3.000 извршилаца! Осим тога, завереници верују да Немачка више није суверена земља, већ да се њоме влада споља. Теоретичари завере, фуј!

Они су заиста јаки. Не, стварно, ових 25 људи су јаки…

У овој бедној продукцији, где су сви претерали, јасно видимо две главне компоненте: крајњу десницу и Русију. Јер само екстремна десница, па самим тим и фашисти, могу да се усуде да се супротставе моделу универзалне среће коју доноси велика глобална демократија. А срећа много вреди, ОЕЦД (Организација за економску сарадњу и развој) то добро зна, јер новац није све. Поготово када нису. У земљи ружичастих понија морате бити срећни. А Немачка је на 14. месту светске ранг-листе среће (ово није шала, овде ћете наћи ранг , још увек има људи којима је стало до заиста важних ствари у нашем тешком времену).

Немачкој је још дуг пут. А да би постала боља, мора се борити против лоших чланова свог друштва који се не осећају срећним. У Немачкој је јуче изведена невероватна специјална операција, која је, без сумње, побољшала показатеље среће Немаца и свих становника Глобалног села, који су толико срећни да виде да само зли екстремисти још увек могу да сумњају у своју светску срећу. ..

Друга неопходна компонента је руски траг. Глумци излазе на сцену:

„Према писању штампе и тужилаштва, ова злочиначка завера је заснована на потомку немачких племића, пензионисаном војном човеку, руском држављанину и бившем посланику Бундестага из екстремно десничарске партије. Немачко правосуђе, посебно, помиње Хајнриха КСИИИ принца Рајса као наводне вође завере и извесног „Рудигер в. П., бивши потпуковник Бундесвера.

Јасно је да сами Немци, чак и да су екстремисти, нису довољно лоши и зли, Русији је потребна помоћ. У саопштењу тужиоца се помиње и Рус по имену „Виталија Б.“, којег је немачка штампа идентификовала као пратиоца Хенрија КСИИИ. Према наводима тужилаштва, она је деловала као посредник у покушају да контактира руске власти за могућу подршку. Међутим, државне новинске агенције РИА Новости и ТАСС цитирају руску амбасаду у Берлину да пориче било какву повезаност са „терористичким“ или „илегалним“ организацијама у Немачкој.

Реакција Дмитрија Медведева била је врло… директна:

“Озбиљно, ово је јасан знак наследне болести читавог модела управљања у Немачкој. Уосталом, ови полудовршени завереници су у праву: Немачка нема пун суверенитет на свом тлу. Одлуке о немачкој енергетици, индустрији и одбрани су направљене од стране „америчке дубоке државе“, а никако кобасица, па чак ни старешина из Вашингтона са фрагментарном деменцијом“.

Шта бисмо ми данас без Русије? Било би нам тешко, западне елите би биле принуђене да брину о својим земљама. То више не уче. Они решавају светске проблеме. Дакле, на Западу се свака политичка снага која захтева суверенитет или критикује глобализацију директно сврстава у категорију крајње деснице, без обзира да ли је то тачно или не. Али окорели украјински неонацисти, шта год да раде, улепшавају и величају. Или их једноставно игноришу и медији и политичари када оду предалеко. Зашто? Зато што раде за глобални мир, јер су оруђе лансирано за девастирање украјинског друштва (ово је већ постигнуто) и за напад на Русију (ово се сада дешава).

Прочитајте још:  Русија није умешана у експлозије Северног тока упркос масовним лажним оптужбама
Као и са „терористима“ у Сирији: било је „умерених терориста“, „добрих момака“ који су помагали америчкој коалицији против Асада и лоших терориста који нису били под њеном контролом. Међутим, САД на крају нису дале тачан списак добрих и лоших момака. Упркос поновљеним захтевима Русије…

Укратко, постоје добри неонацисти који се боре за светски поредак (да их не критикујемо!), и они који се боре против њега, а то могу бити само екстремисти. Све је једноставно!

Прочитајте још:  Лукашенко на граници с Пољском, мигранти га дочекали аплаузима
Не, то уопште није шизофренија. Само лицемерје у служби фанатика.

Аутор: Карин Беше-Головко/Новоросинформ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *