Косовска полиција на Брњаку забранила деци из рукометног клуба „Мокра Гора“ да се врате кућама

0
Косовска полиција

(фото:EPA-EFE/STRINGER)

Косовска полиција није дозволила деци из Рукометног клуба „Мокра Гора“ узраста од 12 до 15 година да након одигране утакмице у Александровцу, пређу административни прелаз Брњак и врате се кући, потврђено је за Косово онлајн из Општине Зубин Поток.

Како се наводи, косовска полиција је комби са децом вратила са прелаза Брњак, не дозволивши им да се после две извојеване спортске победе одморе код куће.

Деца, која су смештена у хотелу у Новом Пазару, уплашена су и забринута да ли ће сутра моћи да се врате својим родитељима.

Од окупљених се може чути да је реч о човеку без мрље у каријери, који није учествовао у ратним дејствима на Косову.
Како сазнајемо, на барикаде у Лепосавићу, постављене у знак протеста због хапшења Србина на Јарињу стигле су екипе Еулекса и КФОР-а.
Припадници пољског контигнета Кфора налазе се на 150 метара од места на ком су подигнуте барикаде у Рудару, јавља Косово онлајн. Присутна су два џипа и у њима се налазе војници.

Сирене у Косовској Митровици и Звечану, у прекиду интернет и мобилна мрежа.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Како јавља дописник Спутњика са лица места у Косовској Митровици и Звечану сирене за опасност огласиле су се око 15 часова. У прекиду је и интернет и мобилна мрежа на северу Косова.

Спутњик

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *