Прави државник би већ био са војском и полицијом на Косову, не би тражио дозволе!

0
косову

Косовски божур (Фото: Марија Алимпић)

Кад Брнаба каже да је Курти на Косову и Метохији направио последњи гето у Европи, не каже колико су му у томе помогли она и шеф јој, Рамин брат Вучићи са све српском љистом и криминалцима којима су дали власт над српским животима Косова и Метохије.

Невладини људско праваши плаћени од стране владиних агенција САД, УК и колонијалних управника типа Хил, о свему томе и не говоре. Људска права не важе за Србе, осим ако изнад своје људскости ставе нагоне и напишу лгбт.

Од свих њих гори су сви они који из својих удобних живота кмече да се притисне тастер за издају јер они би пуније стомаке и да не слушају те досадне вести, они би да велеиздајнике уместо да им пресуде, замене сплачинама типа Грбовић Павле, Зеленовић, Душана Петровића, Небојша и остала гамад и да народ који је остао на Косову и Метохији и који заиста усред Европе и Србије живи као последње жртве без нужног минимума који живот чини људским. За ту малобеограђанску двојчица “елиту” у овом случају не постоје људска права. То није кул као људско право будала које се пљускају супама из конзерве, лепе сами себе где стигну и ох, туго јесења не могу да буду маме јер су рођени као тате.

Несретник, Рамин брат или друг (воља му шта ће изабрати) који је Шиптарима дао све што је могао отевши од Србије, нариче о мукама Србама којима је директно допринео и поводом којих ништа учинио није те силовања, убиства, хапшења и скрнављења гробова називао “провокацијама на које не треба наседати”.

Прочитајте још:  Куртијеви тајни фондови за финансирање терора

Како би уместо вечерашњег самосажаљења изгледала одлука председника суверене и нормалне Србије? Позвао би Хила и рекао да уколико за сат времена Пантић и сви ухапшени не буду са својим породицама, улази на Косово и Метохију са свим расположивим средствима.
Колико год да Србија има издајника, Обилића има више, само кнезова ниоткуда.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Докле ћете објашњавати нама да је Курти овакав или онакав, ми с њим немамо ништа?

Ово силно оружје што сте скупо платили, очигледно не смете употребити да би заштитили ишта српско па је најбоље да га пошаљете свом пријатељу Зеленском и тако затворите круг издајства.

И најкраћа реч је дужа од века свих поменутих, а Косово и Метохија су далеко од кратке речи. Надживеће вас Дечани, Грачаница, Призрен, Пећка патријаршија и сад је већ сасвим небитно да ли ће нас остати за под шљиву или две. Битно је да остане оно што ваља.

Све је у Србији Косово и Метохија, и Рађевина и Јадар и Мачва. Живимо у времену свеопште издаје за коју постоји само једна примерена казна.
Косовски божур, детаљ са зубуна који сам носила на матури, ручни рад моје мајке.

Марија Алимпић

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *