учк

учк(Фото: AFP 2019 / ARMEND NIMANI)

Председник Организације ветерана тзв. УЧК Фатон Кљинаку изјавио је, поводом најаве директора Канцеларије за КиМ Петра Петковића да ће Београд размотрити повратак до 1.000 припадника снага безбедности на КиМ, да ће та организација одговорити ратом, преноси Репортери.

„Као што је Кали рекао да је рат праведан, неизбежан и неопходан, одговоримо поново праведним, неизбежним и неопходним ратом“, написао је Кљинаку на друштвеним мрежама уз објаву Петковићеве слике.

Директор Канцеларије за Косово и Метохију Петар Петковић изјавио је да ће Београд размотрити, у складу са Резолуцијом 1244 повратак до 1.000 припадника наших безбедносних снага на простор Косова и Метохије.

Прочитајте још:  Нова битка Кијева и Москве за контролу транзита гаса
Петковић је то рекао након низа акција Приштине усмерених против Срба на целом КиМ, између осталог, упада специјалне косовске полиције у северни део Косовске Митровице, уласка возила приштинских специјалаца у двориште вртића у Лепосавићу и одузимања око 40.000 литара вина српској винарији у Великој Хочи.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *