горан ракић

Горан Ракић биће заменик премијера владе у Приштини (Фото: Јутјуб)

Председник Српске листе Горан Ракић најавио је вечерас да ће формирати Кризни штаб који ће извештавати народ и медије о ситуацији на терену.
„Тензије нису пале. Овде смо у Звечану у месту Рударе. Народ се све више окупља. Након данашњих изјава Аљбина Куртија само је више подгрејана ватра. Он је уплашио наше породице. Грађани не желе да наседају на провокације. Формираћу Кризни штаб који ће и грађане и медије извештавати о ситуацији на терену“, рекао је Ракић за ТВ Пинк, преносе Новости.
Прочитајте још:  Муслимани БИХ настављају да вређају: „Република Српска геноцидна творевина која се окотила 9. јануара“!
Он је, како је рекао, имајући у виду висок степен тензија које су последица претњи Приштине, позвао грађане да буду мирни и уздржани, али и будни.
„Приштина жели да наседнемо на провокације. Они стално спроводе акције да би изазвали нашу реакцију и да би нас окривили да смо „реметилачки фактор“. Желимо само мир и ништа друго. Желимо да сачувамо своје породице и да останемо да живимо овде“, рекао је Ракић.
Спутњик
Бонус видео
https://www.youtube.com/watch?v=j4iF6bK7cAY

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *