Шустер: Русију бомбардовати као Југославију

0
САВИК ШУСТЕР

САВИК ШУСТЕР

Савик Шустер, пропали руски и украјински ТВ водитељ изјавио је да би Русију требало бомбардовати као бившу Југославију, преноси Политнавигатор.

НАТО бомбардовање Југославије било је потребно да се оконча грађанска конфронтација, а ако се на исти начин дестабилизује ситуација у Русији, почеће евроазијски рат, изјавио је Шустер.

„Грађански рат у Русији није рат који се може обуздати унутар граница Русије. Прошириће се и на Украјину и балтичке земље. Биће то веома велики рат. Мислим да се Запад тога плаши, да се то не може учинити мирним путем, али је бременито оружаним средствима.

Прочитајте још:  Почео протест испред скупштине: Инспектори без значки претресају возила код Скупштине (Видео)
Јер ово је рат у Европи, то се није десило од 1945. године. Југословенски рат је још увек грађански. Да, ово је сукоб у који је умешан НАТО, и бомбардовање, све разумем. Али ово је сукоб између две велике државе. Украјина у центру Европе? Дакле, ово је рат у Европи. Ово није рат у Украјини“, рекао је ТВ водитељ.

Васељенска

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *