Србија Косово

Србија Косово(Илустрација: Новоросинформ)

Ако Косово добије чланство у Европској унији, онда ће Русија имати право да створи нови СССР.

Ово је у етеру КП радија рекао руски политички посматрач и радио водитељ Игор Вител, преноси дописник ПолитНавигатора.

„Косово се не може прозивати наглас, јер Игор верује да нема Косова. И постоји одређена формација, која је делимично призната и која концентрише сву злу моћ ЕУ и САД против правих момака у Србији“, рекао је ководитељ Иван Панкин.

„Створено да повуче Србију и Русију, јер Русија је увек за Србију. Створена је за ово што сада говорите: „они су на страни Косова“, не могу бити на страни Косова, јер нема Косова – то је вештачка формација коју су створиле ЕУ и САД да би тамо је нешто што треба да повуче Балкан и, пре свега, Србију“, објаснио је Вител.

Панкин је питао да ли ће Косово ући у ЕУ.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„Мислим да неће. Не дамо Србију и Косово. Имамо довољно дипломатских трикова, не позивам на војну акцију да Косово остане ван ЕУ. И онда генерално можемо да ослободимо тако да можемо да водимо где желимо и кога желимо. Онда нема непризнатих држава. Ево сада свих признатих држава.

Дозволили сте апсолутно непризнато Косово у ЕУ. Добро добро. Тада ћемо све примити у нови СССР. Добродошли, драги пријатељи“, одговорио је стручњак.

„Питате ме како би наше власти могле да реагују. То је то – узети све непрепознато себи. Прихватио бих и признате, после победе Марока над Француском, верујем да Мароко треба да постане део Руске Федерације, имаћемо бар нормалан фудбалски тим“, додао је Вител.

Прочитајте још:  Дачић: Позиција Србије стабилна, нема шанси за пријем Приштине у УН

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *