Трећи светски рат почеће са Косова“ – украјински војни експерт

0
Косово

Косово(фото:Бета)

Трећи светски рат могао би почети управо са Косова, сматра украјински политиколог Олег Стариков а преноси Политнавигатор.

Сукоб између Србије и косовских сепаратиста под контролом Запада могао би да ескалира до глобалних размера, за разлику од украјинског, који је локализован на територији једне земље, сматра Стариков.

„Неће бити замрзавања (Косово – прим. аут.). Ако узмемо украјински регионални сукоб, онда ће српски, ако се разбукта, бити глобалних размера. Заиста ће већ бити Трећи светски рат, већ конвенционални.

Имамо оружани сукоб, рат, он је контролисан, извините на цинизму, али га контролише западна заједница. Кина, Индија. Видите, Путин је рекао о нуклеарној употреби, а Моди (премијер Индије – прим. аут.) је рекао – не воли, и не састаје се (без потврде – прим. аут.). Притисак има, па су сви заборавили. Имамо сукоб, он се зауставља. Столтенберг каже да је главно да сукоб не иде даље од Украјине. То је цинично, али цитирам“, рекао је Стариков.

Прочитајте још:  НАРОД ЋЕ ЕКСПЛОДИРАТИ, ДАЈТЕ ОСТАВКЕ! Зарада у грађевинарству некад била 20, а сад 300 одсто! (ВИДЕО)
Он је напоменуо да ће у случају војног сукоба на Косову, у њега бити укључене многе земље света, а није случајно што Запад већ почиње да јача свој источни бок системима ПВО.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

„А ако тамо почне, онда ће тамо све експлодирати, и заиста ће доћи до светског рата са свима. А Русија ће одмах интервенисати да би снабдевала Србе оружјем, пробијаће се уз помоћ ваздушних операција. Тамо је све врло озбиљно. Стога Запад сада јача систем ПВО свог источног крила. Немци дају свог „Патриота” Пољацима.

Сви савршено добро разумеју до чега то може довести. Кад почну ваздушна дејства летеће рој од 50-60 дронова, отварају ПВО системе, ПРО, не дај Боже, биће. На европском позоришту операција биће рат. Неће бити тамо само Русија. Белорусија ће бити тамо, а биће и Кинези“, додао је експерт.

Васељенска

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *