Мајкрософт је развио нову заставу за све сексуалне „преференце“

1

Мајкрософт је развио нову заставицу за све сексуалне „преференце“ у покушају да привуче пажњу корисника новом заставом „ЛГБТКИА+“. Шарена – или боље речено вртоглава – слика је постављена на веб страницу корпоративног гиганта, према  Блазе .

„Инспирисани реакцијом јавности на нашу заставу Прајд 2022, проширили смо дизајн тако да представља 40 ЛГБТКИА+ заједница – и уверили се да сви могу да га користе и надограђују“, твитовао је Мајкрософт .

„Са додатком ароа, амбиаморес, арофлукес, ацефлукес, демиромантичких и необележених застава, ова застава поноса сада представља укупно 40 ЛГБТКИА+ заједница – и наша страст да проширимо видљивост и представљање ЛГБТКИА+ не престаје на томе“, пише Алексеј на платформи Медиум Федоров из Мајкрософта. Веза вас води на ГитХуб страницу на којој су наведени различити необични идентитети приказани на овој слици.

„Ова застава окупља 40 различитих застава ЛГБТКИА+ заједнице из целог света, укључујући: Абросекуал, Ацефлук, Агендер, Амбиамор, Андрогине, Ароас, Арофлук, Аромантиц, Асексуалац, Бигендер, Бисексуалац, Демифлуид, Демигендер, Демигирл, Демиексуал, Демироман /млм/винциан, гендерфлуид, гендерфлук, гендеркуеер, гендеркуеер, серосексуалац, интерсекс, лезбејка, маверицк, неутроазан, небинарни, омнисексуалац, пангендер, пансексуалац, полиамор, трансродан, тригендер, дводуховни и без обиљежја поноса, куеер” , преноси се на страници.

„Објавили смо га овде на ГитХуб-у како би га сви могли користити и надограђивати јер Приде мора бити јаван“, каже се на сајту. Срећом, ова нова застава је имала доста лоших критика:

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Прочитајте још:  РЕЗОЛУЦИЈА ОКРУГЛОГ СТОЛА „РАТ ПРОТИВ ПОРОДИЦЕ У КУЛТУРИ – НЕВЛАДИНЕ ОРГАНИЗАЦИЈЕ У СРПСКОМ ОБРАЗОВАЊУ“
„Сви се слажемо да је корпоративни будизам глуп и одвратан?“, написала је Кристина Сомерс на Твитеру .

Ифам.њуз

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Мајкрософт је развио нову заставу за све сексуалне „преференце“

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *