Скандалозно: Смењен Предраг Спасојевић, начелник Истражног затвора у Управи за извршење кривичних санкција у Спужу!!!

0
притвор

(фото:Русвесна.су)

 

Слободно исказана политичка припадност и слободно изражена воља у Црној Гори, нису никада представљали проблем када се та „воља“, исказује у негативном контексту према Српској православној цркви, политичким представницима српског народа у Црној Гори и интелектуалцима негативно настројеним према мафијашкој хоботници у Црној Гори.

Међутим, таква воља је увек била проблематична са аспекта јавно исказане речи којом се доводи у питање „легитимитет“ и „легалитет“ великог вође Мила Ђукановића.

Један од таквих је и Предраг Спасојевић, који је због изјаве коју је дао гостујући на ТВ А плус, у којој је казао да врло брзо очекује председника Црне Горе и ДПС-а Мила Ђукановића код њега и да ће му спремити ћелију по свим стандардима, смењен са функције начелника Истражног затвора у Спужу.

Наведено је очигледно много узнемирило вођу, а посебно сазнањем да је можда Весна Меденица, током боравка у притвору „пропевала“, па се Мило Ђукановић уплашио да ће стопама изношења „криминалне елегије“ рецитовати и верни специјални тужилац Саша Чађеновић.

Можда је и Петар Лазовић, близу одлуке да изнесе „своју верзију приче“, па Мило жели да смени Спасојевића и инсталира свог „чауша“ у Спужу.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Узалуд су претње Спасојевићу и бацање бомбе на његову породичну кућу, полако све излази на видело, а изгледа да се ближи тренутак када ће оне „папуче из Спужа“ које је Аћим Вишњић давних дана наменио „зна се коме“ бити одговарајуће оном ко их ускоро задужи.

Васељенска

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *