Ивица Дачић остаје председник СПС

0
Ивица Дачић

Ивица Дачић. (Фото: Јутјуб)

Досадашњи председник Социјалистичке партије Србије Ивица Дачић остаје на челу странке, једногласно је одлучено на данашњем Конгресу СПС-а.

Ивица Дачић је поручио да је СПС челични стуб јединства државних и националних интереса, а да је политика Социјалистичке партије Србије усмерена на две централне теме – на првом месту Републику Србију, а на другом оно што је мото СПС-а – јединство и политичку стабилност државе, саопштено је данас.

Прочитајте још:  Други случај Короне у Србији - код Кинеза
На Конгресу Социјалистичке партије Србије изабран је председник странке, чланови Главног одбора СПС, чланови Статутарне комисије СПС и чланови Надзорног одбора СПС.

Ивици Дачићу је ово пети мандат на челу партије.

Прочитајте још:  Француско-немачки предлог предвиђа да Србија призна Косово
Конгресу социјалиста су присуствовали председник Србије Александар Вучић, председник РС Милорад Додик, председник ЈС Драган Марковић Палма, коалициони партнери, а почасни гости Конгреса били су и амбасадори Кине и Русије у Србији, представници братских политичких партија из региона, док се путем видео-линка присутнима обратио и Алексис Ципрас, председник коалиције СИРИЗА, преноси Танјуг.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Спутњик

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *