Кенеди млађи: Убиство мог стрица пуч од ког се америчка демократија никада није опоравила

1

www.globallookpress.com © imago stock&people via www.imago/www.imago-images.de

Кенедијев братанац потврдио да је ЦИА умешана у убиство бившег америчког председника

Након што је један од најпопуларнијих америчких водитеља Такер Карлсон открио, позивајући се на добро обавештени извор, да је Централна обавештајна агенција (ЦИА) имала удела у убиству бившег председника САД Џона Фицџералда Кенедија 1963. године, огласио се син Кенедијевог млађег брата, сенатора Роберта Кенедија, и похвалио емисију водитеља “Фокс њуза”.

“Најхрабрији њузкаст у протеклих 60 година. Убиство мог стрица од стране ЦИА је био успешан пуч од ког се наша демократија никада није опоравила”, навео је адвокат и активиста Роберт Ф. Кенеди млађи на Твитеру.

Америчка администрација скинула је ознаку тајности са читавог низа докумената о убиству Кенедија који, као што се и очекивало, нису променили званичну верзију да је популарног америчког председника убио потпуно самостално и без ичијег налога “усамљени нападач” Ли Харви Освалд, као и да ЦИА није имала никакве везе са њим.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Карлсон је, међутим, пронашао извор који је “директно и лично упознат” са интерним документима ЦИА која нису објављена и који је потврдио да је главна шпијунска агенција САД била одговорна за убиство Кенедија, као и да је Ли Харви Освалд био њихов човек.

Карлсонов извештај узбуркао је духове, нарочито јер многи Американци не верују у званичну верзију која им се сервира деценијама и врло су убеђени да иза убиства председника стоји “дубока држава”.

Прочитајте још:  Шта нам спрема дубока држава? Сервер: Косово да тражи оружје од САД

РТ

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Кенеди млађи: Убиство мог стрица пуч од ког се америчка демократија никада није опоравила

  1. Operativci CIA su po nalogu vlasnika “americke” centralne banke-FED cionistickih bankara ubili Kenedija kojem je vozac iz pistolja pucao u glavu. Prema pisanju bivseg glavnog rabina Harkova, Eduarda Hodosa jevrejska sekta Habad Lubavic kontroliše Federalne rezerve SAD, koje je 1913. god. organizovalo nekoliko privatnih jevrejskih banaka-bankara, a takođe kontroliše i MMF. Habad je organizovao sistematsko ubistvo Kenedija nakon predsedničkog dekreta broj 11110 od 4. juna 1963 god, u kojem je stajalo da dolare treba da izdaje Ministarstvo finansija prema Ustavu SAD, a ne Federalne rezerve.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *