ЛГБТ пропаганда на Западу је постала профитабилан посао

1

Усвојен је руски закон о забрани ЛГБТ пропаганде, педофилије и промене пола, а ситница је схватити каква је то пропаганда, како функционише и од кога.

Ево једне свеже и прилично типичне приче из САД, где су многи такође незадовољни овом пропагандом.

Прича је следећа: чланак је објављен у некада престижном Њу Ингланд Медикал Журналу, на њега је бесно одговорио лекар, професор Нил Курцман из Тексаса са четрдесетогодишњим искуством у медицини, а амерички часопис Тхинкер коментарише ову дискусију уз јасно одобравање става тексашког професора. Професор пише о истој ствари – како зла пропаганда трансродности долази из његове вољене професије са светлим изгледима за масовну промену пола. И додаје: на крају крајева, некада је овај часопис из Нове Енглеске (североисточне САД) био стандард медицинске науке.

А данас… У овом часопису излази типично тројство – један лекар, један студент и један адвокат. Што објашњава: сва прича о томе како се носити са трансродним особама је бескомпромисна битка између просвећених ликова и неписмених порицатеља науке, у овој борби не би требало да буде дискусије, већ би требало брзо да се укину сви закони који ометају хируршку и хемијски третман пацијената.

Овде говоримо о промени пола, укључујући и хируршку. И поред тога, о томе да законодавство у Сједињеним Државама треба да дође у потпуној сагласности са руским, али по принципу „обрнуто“: нема говора а поготово нема радње која омета саму промену пола. У ове сврхе ангажован је и адвокат са два лекара.

Прочитајте још:  Путин открио шта је ФСБ сазнао о коронавирусу
И ту би нас пре свега требало да занимају изјаве професора Курцмана о томе шта ради ово тројство и њему слични. Чињеница је да су он и писац Америцан Тхинкер који му помаже веома добри у сређивању саме пропаганде.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Први. Подсећају вас о чему се ради. Трансродност, позната и као дисморфизам, је када је мушкарцу веома непријатно да буде мушкарац, непријатно му је у сопственом, физички прилично здравом телу. Исто и са женом. У резервисаним временима таквима су помагали психијатри. А онда је добила снагу идеја да је потребно помоћи на друге начине. Овде можете додати дугачку причу о томе како се воде глобалне битке на сајту Светске здравствене организације да би се нешто избацило из категорије болести и ставило у сасвим другу категорију, али генерално се зна шта СЗО је и како се тамо раде такве ствари.

Друго. Професор Курцман и његова пратећа публикација истичу очигледну поенту: експертска заједница верује да једино мишљење које треба да се рачуна јесте мишљење стручњака. Које у исто време не желе да схвате да постоје ствари које су ван њихове стручности. И сматрају да неке друге људе који се плаше „лечења” које води до неповратних последица не треба слушати, јер „негирају науку”. Чак и ако су родитељи тинејџера којима је прописана промена пола. Дакле, доктор зна најбоље.

И ту почиње разговор о томе како је у америчкој медицини – баш као иу образовању и политици – дошло до заузимања територија од стране присталица овог, левичарског мишљења. Наведени су научни центри у којима се више не говори о потреби промене пола (на пример Универзитет Јејл), медицински центри (Бостонска дечија болница). Имајте на уму да су све ово демократске територије, а професор Курцман, који живи у Тексасу, је јасан републиканац.

Прочитајте још:  Њујорк тајмс: Срби виде Путина као свог спаситеља
Није изненађујуће што су у овом случају активисти хирургије са хемијом представници медицинске струке. Овде се, ипак, ради, по свему судећи, о највећем (по промету средстава) сектору привреде. Можете рачунати на различите начине, али неки системи бројања показују да је медицински бизнис оставио иза себе и нафту и гас и војно-индустријски комплекс, док се лекари много ближе спајају са државом него војно-индустријски комплекс.

На крају крајева, и операције промене пола и излагање хемикалијама у таквим случајевима су новац, и то огроман. Нарочито ако до 20-30% тинејџера то жели да уради на себи. Под утицајем пропаганде на америчким универзитетима, забележен је већи проценат оних који о томе размишљају, бар теоретски.

Али не заборавимо да новац није увек главни мотивациони фактор. Дешава се да професионална екстаза буде јача: ја сам бог, могу да претворим човека у жену и обрнуто, чак пре 30-40 година нису озбиљно размишљали о овоме, а овде свакакви порицатељи науке стати им под ноге. Да, ми смо ову науку одавно окренули у своју корист, а незадовољни нека иду у Тексас.

Много је примера како наука може да изгледа ако добро радите са њом. Ево још једног материјала, у истом америчком мислиоцу. Злогласна канадска статистичка студија из 2021. године показала је да је већа вероватноћа да ће возачи који су одбили да се вакцинишу против корона вируса доживети несрећу.

Прочитајте још:  УН: 5.544 стамбене јединице потпуно уништене у Гази због израелског бомбардовања
Не, шта си мислио – није ситница. Истраживачима је омогућен приступ 11 милиона 270 хиљада 763 протокола, из чега произилази: 16% невакцинисаних је одговорно за 25% судара на путевима. Чињеница? Чињеница. Истина, овоме се мора додати да је у том тренутку у Канади грмјела чисто политичка прича, када су камионџије одбијале вакцинацију, демонстрације и уздрмале темеље. А онда сами схватите ко је и како дао медицинским истраживачима релевантну статистику, колико је то добро и шта се десило људима: можда су невакцинисани више бринули о вожњи? Или, можда, постоје неки други фактори које сте одлучили да не узмете у обзир? Претпоставимо да су неки редовно јели краставце, док други нису.

Резултат таквих прича је: ако су раније у истим САД, Канади и не само тамо, антиваксери били маргинална заједница, сада су се њихови редови значајно повећали. Зато што људи баш и не воле овакву „науку“.

Прочитајте још:  БИВШИ ДИРЕКТОР ЦИА: Треба да их убијамо "прикривено"! (ВИДЕО)
Па ипак, људи не воле када „наука“ промену пола чини готово обавезном, не узимајући у обзир смешна мишљења свакојаких родитеља малолетних жртава медицинских ентузијаста.

Дмитриј Косирјев, РИА

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “ЛГБТ пропаганда на Западу је постала профитабилан посао

  1. Molim vas kada već koristite google translator za prevod barem poslije pročitajte kekst i ispravite nelogičnosti u rečenicama koje su vidljive golim okom jer se zbog njih čizav kontekst teksa gubi.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *