ЈА, СРПСКИ ЕКСТРЕМИСТА

0
српске наде Србија срба, србије

српске наде Србија

Почећу ову исповед благо и тихо, такорећи наивно, а како ћу је завршити само Бог зна. Знам да од кајања неће бити ништа, и сам Свети Николај Велимировић рече:,,Гневите се браћо на зло“. Кога послушати ако не њега. Дакле српском екстремисти, ничим изазваном, није довољно што је само Србин, он би неизоставно да се закити екстремизмом.

Такође занемарује чињеницу да је српски екстремизам одувек био најопаснији (нарочито у Брозово време). Српски екстремиста није строг само према другима, према својима је више него строжији тј. екстремнији.Тако он не преза да српског Патријарха приупита чији је он то Патријарх, сумњичав је да је баш, и само, српски. Српски екстремиста увек нешто извољева (наши стари би рекли, закуријева). Научио, из неких старих времена, он би бар три пута на дан да узима храну и то веома разноврсну. Занемарује при том да је наука утврдила да се без хране може живети 15 дана и то онако, без штрајка (Вучић ми добацује да може и много дуже).

Српски екстремиста, замислите, лети би да се башкари уз клима уређај, мало му ладовина иза куће. Што је још горе, он би зими да се греје и то само у мајици и гаћама. Безобразлук и недостатак савести су такође карактерне особине српског екстремисте, нарочито кад тера инат и то баш преседнику. А сви се још увек сећамо оних ћебади и јоргана, што их осамдесетих година прошлог века, покуповасмо преко синдиката и то џаб – џабе. Каже мени ултра (љутом) српском екстремисти, пре неки дан, један неекстремиста из владајуће клике: „Знаш ли ти дртино матора колико си плата примио на лепе очи, па би сад и пензију?“ Преп’o ме је. Каже он, ми вас систематски и безболно припремамо на повећање пензија а ви, кад ће па кад ће.Такав је, каже, швајцарски модел, сами сте га тражили. Никако да се сетим кад сам га тражио, само нешто мислим, како ли је тек Швајцарцима који су га измислили (мислим на тај модел).

А тек деца и унучад српских екстремиста. Нек су жива и здрава (тако се каже) какви су то екстремисти. Замислите, српски екстремисти дечаке зову мушкима а девојчице женскима, и то све уз инат еуропским вредностима. Па, ваљда је нормално да се деца сама изјасне о свом поларитету (јел се тако каже). Мегаломан је српски екстремиста, а и ова деца напред наведена и, најблаже речено неваспитана и запуштена, су повукла на родитеље а она мушка (пропасти ли наше) и на ђедове. На пример, само, та деца, мало па мало хоће патике, не осврћући се да су српски војници у Великом рату прославили опанке, а да фудбала нису ни видели. Нажалост, ту се њихов безобразлук не завршава (мислим на ту децу). Та неваспитана, и мушка и женска деца, замислите само како се они изјашњавају, су поваздан гладна, хоће мобилне телефоне, лаптопове и, и, и … нема краја њиховом извољевању.

Прочитајте још:  СРБИ МОГУ ДА ЗГАЗЕ АЛБАНЦЕ: Тајна документа откривају да је ЦИА овако су оценила албанску војску

Српски екстремиста (а тек ђедови) је своју децу задојио национализмом, историјом и православљем, а то вам је први корак ка екстремизму. Вичу та деца поваздан, ко суманута,ћале, ђеде: ко је Стефан Немања, СветиСаво, Милош Обилић, Карађорђе, Војвода Мишић итд. У неекстремистичким (у моје време, а тако су и учила писала педерским) друштвима би овакву децу одузели несавесним екстремистима и дали на старање у „породице“ са две маме или две тате. Содом и Гомор је за њих вртић. Српски екстремисти, породично, дакле и са децом, толико псују тамо неког Шолца, за кога тврде да му је ђед 1941 године у октобру, тамо негде у Драгинцу, Цикотама, Коренити, Брезјаку и ко зна где још (ко се само сети ових селендри кад су предате мртвом забораву) убијао српску децу. Е, па ово је стварно врхунац безобразлука српских екстремиста. Па људи моји тај Шолц (није Шулц, мада и он постоји) у Србији запошљава преко сто хиљада људи и то у фабрикама , које смо му ми увалили а он прихватио из чистог сажаљења.Тај исти Шолц или неко његов, је 1999 године, тако из чисте злобе кажу српски екстремисти, бомбардовао српске мостове, фабрике, болнице, породилишта, вртиће…Рекли би злобници и неупућени, невиђен злочин, а заборављамо да смо их ми изазвали, дрско и безобразно, гурајући им прст у око. Заборављају, и то намерно, ти српски екстремисти да су ти мостови и остало већ били дотрајали и виђени за рушење, а и та дечица што их Шолцови и њему слични побише, какви би то тек били екстремисти.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

НЕМА ОПРОШТАЈА БЕЗ ЗАБОРАВА (мора великим словима) поручују српски екстремисти!!!

Кад сам, већ код ове теме, да поручимо Гордом Албиону (ко не зна, то су вам Британци) Немцима, по Милутину, јунаку и лику књиге о Милутину, Данка Поповића, Немци су нама Немци. Дакле чиста дијагноза.Ђавољем окоту, а то су вам Америкаци и свим другим мутантима: ЗАМОЛИТЕ НАС ИЛИ ЗАХТЕВАЈТЕ ОД НАС СРПСКИХ ЕКСТРЕМИСТА ДА ВАМ НИКАД, АЛИ БАШ НИКАД НЕ ОПРОСТИМО!!!

Нема нико мандат у Србији да вам прашта и да хоће. Никад више и нико у Србији, као и на остатку Балкана, не би смео, поготову не у туђе име поверовати горе наведеним злотворима. А зашто? Баш ти Еуропљани са прекоокеанским зликовцима нас Србе и друге на Балкану, а и остатку света, воле, да баш воле и то као што се воли млада печена јагњетина, као вино и ракија. Збиља, чудна је то љубав. Њихова се љубав зове АПЕТИТ или незајажљивост, прождрљивост, воле нас својом трбушином.“Воле“ нашу дечицу. Обожавају нашу крв, наш зној, нашу кожу са наших леђа, наше жуљеве… Гладни су наше БУДУЋНОСТИ. Гладни су и наше ПРОШЛОСТИ. Земљу испод нас би да испреврћу и кости наших предака (не њихових) у прах претворе, сваки каменчић из наше земље да нам отму.

А ми их дочекујемо као спаситеље, не ми српски екстремисти, само ове ‘ичке издајничке и неекстремистичке. Баш те, наведене, ‘ичке траже од нас српских екстремиста да, са њима, шенимо пред Шолцовима, Поћорековим и Адолфовим, пред Меркеловим и Шредеровим мутантима. Е па неће да може, ви ‘ичке издајничке. Знате ли ви несрећници да су преци Шолцови и Меркелови у Великом рату од 1914. до 1918. нанели штету Србији од 172 индустријске године, да су нам побили скоро трећину становништва и то им није довољно па нас окривљују и за наше и њихове жртве.
НЕМА ОПРОШТАЈА БЕЗ ЗАБОРАВА!!! Понављајте Срби као рефрен химне, као Оче Наш.

Прочитајте још:  Распад САД се не отказује, одлаже се на кратко

Да се вратим у садашњост и екстремизму. Видите, Драги Бог је нама срским екстремистима дао по два ока (да л’ зелена, плава или…) а некоме богами и треће. Кад Бог потроши очи (они тј. оне ‘ичке кажу на будале) за вођу не остаде ништа. А и шта ће му, све српске вође, још од оног Домановићевог, су били слепи неки чак и од рођења. Али, и тако слеп вођа боље види ко нам је пријатељ а ко не. Вођа каже да су нам Шолцови, Шулцови ,Макро(н)и ,Џонсони, онај Хеј Џо Излапели, баш, прави пријатељи, а ми незахвалници ,са све децом, нашом, екстремистичком углас псујемо “Кристифоре Хилу, Хилу мајку ли ти твоју милу“. Ове остале псујемо у прози ,не римују се. Ја се распис’о, ко да пишем екстремистички манифест. Српски екстремиста, замислите, тражи да се српска војска и полиција врате на Косово и Метохију, не на Аљаску и Хаваје, него баш тамо где написах. За нас је Република Српска Западна Србија. Добој би био на средњем западу а Бања Лука и Приједор баш на западу, као Калифорнија у Америци (њихову сам методологију и преузео).

Скоро цео свет злочиначки тражи од нашег вође да уведе санкције Русији. Руси су, иначе, онај злочиначки народ што у Другом светском рату изгуби 27 милиона становника. Увео би наш вођа санкције, али како и на шта? А и шта ће нам ти Руси. Ако нам укину гас, е у том случају сам био далековид, сећајући се оних јоргана и ћебади. Решен проблем, док дланом о длан. Ако нам укину нафту, е и то нас заболе. Ми ионако радимо на инат, ем га има у изобиљу, ем је бесплатан.Нема нам друге него да цела влада са вођом и опозицијом, пљуне Путину под прозор.То би баш одјекнуло код вођиних пријатеља. Сазнајемо да су и они то исто урадили. Пљували су док не попадаше у несвес’. Сад бих морао, да неупућенима, појасним неке појмове. Владимир на руском језику значи ПОБЕДНИК. Али Путин није само Владимир, замислите, он је и Владимирович, дакле ПОБЕДНИК у суперлативу, такорећи на квадрат. Боже Драги, милине. Ми српски екстремисти имамо изреку „Бог на небу, кум на земљи“, кад преведемо на руски, „Бог на небу Путин на земљи“. А сад, најважније, Путин је Устав Русије претворио у Свето писмо, уводећи у њега, кога другог него Бога. Бог је један за све религије, па му се придружише и Чечени и други Муслимани. Машала!!!
РУСИЈИ С’ ЉУБАВЉУ!!!

Прочитајте још:  Опозвана 23 амбасадора Србије чији су мандати истекли

Е па браћо Срби ‘оћемо ли са браћом Русима, ‘оћемо ли са победницима. Ми Српски екстремисти кажемо:“уздајмо се у се и у своје Русе“. Нама српским екстремистима дражи је било чији екстремизам од америчког (х)уманизма или ти еуропских вредности (читај, накарадности). Мало дигресије, а све због ‘ички издајничких и неекстремистичких. Ајде да се подсетимо српско- турских ратова 1877.-1878, кад ослобађајући Источну и Јужну Србију (никако да сконтам како су то Турци нама пријатељи, па уби) погибе хиљаде Руса, махом официра, а о чему сведочи и Војвода Живојин Мишић, тада наредник. Ти исти Руси одложише Берлински Конгрес, не би ли ми на исти отишли са што већом територијом. Огребоше се тада и Срби из Црне Горе (наравно захваљујући Русима и посташе независна и суверена Српска држава. Кад се тога сетим само ме блаженство обузима. Како сад да прекинем са писањем, немогуће. Сећате ли се ви ‘ичке издајничке и неекстремистичке да у Великом рату цела царска руска породица на челу са Царем Николајем Другим положи своје животе, добрим делом и због нас Срба? Наравно да знате али ћутите.

Да ли знате да једна Дивна руска хероина Дариа Александровна, а ко да је Српкиња изњиха, положи свој млади живот, спасавајући српске ратнике на Гучеву 1914. године (то вам је виш’ Лознице и на врх Бање Ковиљаче). Знате и ћутите, а знате и да највећа улица у Бањи Ковиљачи носи Брозово име. Знате ви и то, да је тај исти Броз на том истом Гучеву у истo време проливао српску крв. Знате и ћутите. Смрди брозовштином Бања Ковиљача, као нека смрдан бања. Докле бре!? Ништа није боље ни у Крупњу, тридесетак километара одатле. И тамо брозовштином смрди цео Крупањ и Рађевина а нарочито главни трг између општине и цркве. ЦРКВО НАША ЗАШТО ЋУТИШ, ДОК ЗВЕРИ КОЉУ ТВОЈЕ СТАДО?

Ко изгину на Косову и Метохији 1999. године, раме уз раме са српским Обилићима? Па руски добровољци, који су бранили Србију а не Москву, Камчатку, Калињинград… А шта ви ‘ичке издајничке и неекстремистичке урадисте, свакоме ко би браћи Русима помого запретисте робијом. Причате, Боже ми опрости, ко да ‘ерете, да чувате српске интересе. Има ли шта прече од чиста образа већ вам поцрњелог. Нема!!! Знате ли ви идиоти где станује српски суверенитет и међународно право. У МОСКВИ, У МОСКВИ, У МОСКВИ… Колико пута вам треба поновити. Са чим ће те изаћи пред Милоша пита вас Његош, тако унеређени? Упамтите ‘ичке издајничке, док вам ово пишем за вратом вам дишем. Ово написах, многим разлозима изазван а највише против заборава. „ЗАБОРАВ ЈЕ ДРУГА СМРТ“ (М.Лалић).

Момчило Алимпић
Удружење „Заштитимо Јадар и Рађевину“

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *