Чанак: Протерати руског амбасадора и уништити руску пету колону у Србији

1
Чанак

Сепаратиста Чанак (Фото: RTS Printscreen/TwitterPrintscreen/Aleksandar Marton)

„Русија је терористичка држава која се свети цивилима за војне поразе у рату који је сама започела агресијом на Украјину још пре осам година. Тако се против ње и односити“, написао је на Твитер налогу предсједник Лиге социјалдемократа Војводине, Ненад Чанак.

Прочитајте још:  Америчка студија о управљању Газиводама: САМОПРОГЛАШЕНОМ КОСОВУ ВОДА, СРБИЈИ ТЕРИТОРИЈА
Распиривање антируске хистерије и личне фрустрације према Русији и свему што је руско председник Лиге Социјалдемократа Ненад Чанак наставља да испољава из дана у дан.

„Протерати руског амбасадора из Србије и уништити руску пету колону у Србији која ради против своје земље“, закључио је Чанак у својој објави.

ИН4С

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Бонус видео

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

1 утисак на “Чанак: Протерати руског амбасадора и уништити руску пету колону у Србији

  1. SUČAJ druga ČANKA

    Pravo pitanje je: Šta uopšte radi na srpskoj političkoj sceni Nenad Čanak ???
    Čanak je odavno “provalio”, da “bombastim” i protivurečnim izjavama skreće pažnju na sebe i time ostaje u fokusu !!! To je isto kao što histeroformna persona, ukoliko ne uspeva da skrene pažnju na sebe nečim dobrim, to učini nečim lošim i tako ostaje u centru pažnje, što je osnov patologije tih osoba. A poznato je da se histerični napad prekida šamarom. Vreme je da i Čanak doživi otrežnjavajući politički šamar, tj. da se pošalje u NEZASLUŽENU penziju i umesto što mu se omogućava da baljezga po raznim TV studijima, neka održava private kružoke i svoju “muidrost”, neka “prodaje” skupu od 5-6 njegovih poštovalaca, voljnih da sluša njegoa lupetanja!!! Decenijama je na čelu stranke koja doživljava neprestanu eroziju, a on (apstrahujući pitanje lične odgovornosti, kao i odsustvo morala) uprkos svemu, opstaje kao neprikosnoveni lider ?!? Dakle bombastim i šokantnim izjavama veštački produžava svoj neuspešni politički život, a za uzvrat živi lagodno !?! Srbi dokle će te sebi dopuštati da ovaj apsolutno politički bezvredan lik, uspešno opstaje i paratizira na srpskoj političkoj sceni ?!?
    Lakoća kojom nam ovaj proverini politički luzer N. Čanak, ili najveći afirmator činjenica, koje idu u korist srpske štete, (kome su gotovo svakodnevno otvorena vrata na režimskim medijima i koji čestalo gostuje kod onih koji javno iskazuju neskriveni animozitete prema Srbima i Srbiji), je ZABRINJAVAJUĆA POJAVA!!! Njegovo delovanje može se definisati, jedino kao delovanje KUKOLJA ! A poznato je kako se sa kukoljem postupa, pre nego što uspe da opogani ceo ROD (žita) !!!
    Njegova, kao i amoralna politika WEST-a, žele dakle Srbe na Srbe, što je samo kontinuitet komunističke politike!!! Kao eksponent i propagator WEST politike, to pokušava i gospodin Nenad Čanak. Tako se počinje, baš tako, verbalnim manipulacijama, a za koju godinu će rezultat njegove politike biti, udri Vojvođaninu na Srbina !?! Demokratija i sloboda mišljenja ne smeju biti ugroženi, ali to istovremeno znači, da se nikako ispod šinjela demokratiije, sme dopuštati da se verbalnim manipulacijama, pogrešnim silogizmima i političkim podmetanjima, političkom luzeru Nenadu Čanku dozvoljava da mimo sveta i dalje podržava antisrpsku politiku Mila Djukanovića, (spisak 88), podrška proslavi “Srijem Hrvatskoj”, maliciozno nazivanje Republike Srpske “Sevroistočnom Bosnom” ili korišćenje termina “Rahmetli Patrijarh Pavle” i slično!!! Sve mora imati granicu i pristojnost, pa čak i demokratija!!! I da ponovim, kukolj se uklanja odmah, čim se primeti), pre nego što se razbukti i opogani ceo ROD (žita)!!! A autonomaška i separatistička politika (vojvodjanski jezik, vojvođanski pasoš) Nenada Čanka, odavno “zaudara” na kukolj.
    Dokle ce se ovom političkom luzeru i političkom dinosaurusu pružati prilika na TV ekranima, da vrši javno veliku nuždu. Koga u Srbiji uopšte zanima sta govori čovek koji je svoju stranku posle 30 godina liderstva, doveo do najniže tacke i koja nije u stanju da pređe skromni cenzus od 3%?!? Čemu nas može naučiti ova amoralna politička figura koja kao plaćenik ima samo 3 teze koje poput papagaja ponavlja stalno: Uaaa Srpska pravoslavna crkva, uaaa Republika Srpska, uaaa Rusija sa posebnim fokusom na predsednika Putina. A istovremeno ovaj amoralni politički egzemplar daje podšku kriminalizovanom režimu Mila Đukanovića, potpisnik je amoralnog “spiska88” i podržavalac je manifestacije “Srijem Hrvatskoj”??? Moram istaći da ovaj amoralni “intelektualac” ima čest pristup samo kod Milomira Marića, takođe moralne vucibatine, koji svojim cinizmom i navodno na “slobodarskoj” TV Happy demonstrira slobodu mišljenja, a u stvari obojica igraju prljavu igru, gde loše i krajnje bedno insceniraju sukob mišljenja, sve uželji da skandalima i “bombastim” prepirkama, podižu gledanost !!! Obojica igraju sramnu prljavu rolu i obojicu bi trebalo pozvati na odgovornost, zbog svesnog pristanka da sluđuju neuke gledaoce!!!
    NEDOPUSTIVO i klasičan primer ZLOUPOTREBE medija i demokratije!!!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *