Академија РАС: Властодршци продају нашу децу

0
рас, србија

(фото:Наука и култура)

Држава Србија треба да подржи живот, а својом “бригом о породици и демографији” чини супротно и погубно, наводи се у саопштењу РАС Академије

  • Усвојење српске деце се дешава по срамном уговору са страним компанијама који је Србија потписала са седам страних компанија 2019. године
  • Властодршци у Србији, иако их плаћа народ, не раде у народном интересу, већ у име народа воде антисрпску и антинародну политику.

 

Академија РАС која је себи ставила у задатак и да се бори за биолошки и духовни опстанак српског народа, бескрајно је забринута због чињенице да учесталим кршењем Устава и закона Републике Србије, властодршци воде Србију у тоталитаризам. Због високог степена корупције, криминала и разних манипулативних радњи на штету и народа и појединаца, политичари убрзано урушавају правну државу, угрожавају људске слободе, опстанак народа и напредак Србије, на начин који све више подсећа на идеологију и праксу западне фашикратије, поретка у коме ће свемоћ државне силе и њенога номиналног вође избрисати свако сећање на појединачне слободе.

Недавно је у страначкој Скупштини Републике Србије указано на криминалне активности Министарства за бригу о породици и демографији – некадашњег Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

Из вести објављене 22. децембра 2022. године (http://91.222.7.144/hronika/ivana-parlic-vlast-prodaje-decu-iz-srbije-strancima-sestogodisnj.500-evra.html), сазнајемо да је “посланица Народне странке Ивана Парлић изјавила у Скупштини Србије да је власт омогућила продају деце из Србије странцима”, те да се за то залаже и министарка Дарија Кисић (Министарка Кисић јесте демантовала вест о продаји детета странцима-(https://www.telegraf.rs/vesti/srbija/3605458-kisic-demantovala-da-je-devojcica-iz-srbije-prodata-paru-iz-svedske-takve-stvari-idu-na-stetu-deteta) али се све то зауставило на нивоу вербалног).

Прочитајте још:  Ко затире чије трагове на Косову и Метохији: Снимци српског уништеног гробља и шиптарског очуваног (ВИДЕО)
И неки сајтови нуде децу на продају

Иста вест казује и да за странце који хоће да усвоје децу из Србије, постоји ценовник, а као пример наведена је шестогодишња З. М. из Брезјака код Лознице, за чије је усвајање породица из Шведске платила 14.500 евра. “Тренутно 71 дете из Србије чека да буде продато странцима усвојитељима из иностранства. Зар Србија не може да збрине 71 дете? Усвојење се дешава по срамном уговору са страним компанијама који је Србија потписала са седам страних компанија 2019. године, када је министар за рад и социјална питања био Зоран Ђорђевић, данашњи директор Поште Србије”.

Било би нормално да се о судбини овог детета, као и то да ли су наша деца у канџама белосветских жмукљара, сазна епилог након полицијске истраге и судског процесуирања оних који износе неистине. Изјаву за јавност дугује народу и Владимир Орлић, Председник Скупштине Србије, као и “неко” испред Скупштинског одбора за права детета. Нажалост, у Србији ни до сада није пракса да штеточине сносе одговорност за своја (не)дела, а још мање се то може очекивати сада када судска власт суди “у име народа”, али не у његовом интересу – што угрожава живот свих грађана Србије, па и биолошки опстанак српског народа.

Зоран Ђорђевић је као ранији министар, 2018. године потписао Маракешки споразум, којим се заокружује безмало цео век стар план о замени европског становништва афричким и азијским. У складу са тим Споразумом, или пактом, Србија се обавезала да до 2025. године прихвати годишње око 40.000 миграната. Дода ли се томе да ће сви ти мигранти имати статус заштићених лица, јасно је да садржина тога Споразума угрожава Србију демографски и да већ делује против интереса и на штету свих њених грађана. (Ако су мигранти тако заштићени, разумљива је и “ситница” што Србију од 2000. године пљачкају појединци и мултинационалне компаније са стране).

Прочитајте још:  Паровић снимио доказе на граници: Вучићев режим овако превози илегалне мигранте (видео)

Подсећамо да је и претходни министар Јован Кркобабић лезализовао  криминално продавање деце по белом свету још 2014. године  потписивањем Уговора са агенцијом Хопскоч из Америке.

Продаје деце је велики и уносан бизнис: цена дечака или девојчице је виша и од 100.000  евра

Све то дешава се иза леђа јавности захваљујући чињеници да властодршци у Србији, иако их плаћа народ, не раде у народном интересу, већ у име народа воде антисрпску и антинародну политику. Може се разумети да су притисци српских непријатеља велики, али се не може заборавити да је деветнаест земаља-чланица Северноатлантског пакта (НАТО) кршећи међународно право бомбардовало суверену СР Југославију и против ње водило нуклеарни, хемијски и биолошки рат, као што се не може заборавити да су Америка и њени европски послушници отели Србији тринаести део њене територије, Свету Земљу Косовско-метохијску.

Поменуто Министарство за бригу о породици и демографији – некадашње Министарство за рад, запошљавање, борачка и социјална питања -, својим штеточинским деловањем директно угрожава националну безбедност, демографски, социјални и сваки други интерес српског народа и свих лојалних грађана Србије. “Увоз” миграната и небрига за демографску сигурност довели су до тога да је, како је то 26. новембра 2021. саопштио Републички завод за статистику, за првих десет месеци 2021. године у Србији умрло више од 108.000 грађана, а број живорођених износио је 50.000. Може се рећи да је нестао један град величине Ваљева, у чијем градском језгру живи око 59.000 становника.

Са тим у вези, ваља се запитати да ли су преименовањем поменутог Министарства “заборављена” борачка питања и заслуге не само живих бораца, већ и оних који су Србију бранили 1999. године (да овде не помињемо борце који су Српство бранили на западној страни, у Републици Српској Крајини, и који су спас од геноцидне “олује” под окриљем такозване међународне заједнице, нашли у Србији), те да ли се тиме “препоручује” грађанима Србије да у могућим оружаним сукобима с отвореним српским непријатељима – Србију не треба бранити.

Прочитајте још:  Маске код деце у вртићима створиће нови здравствени проблем

Нажалост, у времену кад се Истина и Правда најређе помињу, ни оно што се зове Српска академија наука која представља, по претпоставци, интелектуални врх у Србији, ни Српска православна црква која је некада била стожер око кога се окупљао српски народ, Жива Црква, не изјашњавају о демографском питању које је од стратешког значаја за опстанак државне организације данас познате као Република Србија. Држава треба да подржи Живот. Видимо да својом “бригом о породици и демографији” чини супротно и погубно.

Скупштина Академије РАС

БОНУС ВИДЕО:

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *