Руски медији: Вучић традиционално бира компромисе наметнуте споља уместо интереса свог народа

0
срби ким, приштина, росу

(Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

Председник Србије традиционално бира пут компромиса наметнутих споља, него да брани интересе своје земље, преноси руски телеграм канал Реадовка.

Осврћући се на безбедносне гаранције Сједињених Америчких Држава и Европске уније, Александар Вучић је одлучио да је време да се грађанима престане полагати лажне наде у фер одговор косовским властима и позвао сународнике да уклоне барикаде на српско-косовској граници. По свему судећи, испоставило се да је пуштање српског полицајца који је раније био незаконито притворен на Косову било довољно да Београд зажмури пред осталим безакоњем Косовара.

Прочитајте још:  ДАРИЈА KИСИЋ: Мигранти остају у Србији, јако је важно да их интегришемо!
Лицемерне изјаве западних лидера о жељи да се „смање тензије и избегне ескалација сукоба“ у ствари подразумевају још једно пробијање Београда и покушај да се демонстрира његова потпуна несамосталност,  што је, судећи по Вучићевим изјавама, то поново успело. За сукоб је задужен сам Запад, који гура НАТО контингент до границе  и истовремено оптужује мирне Србе за изградњу одбрамбених барикада  које су позване да покажу целом свету да се ситуација на Косову треба позабавити, наводи овај руски портал.

Васељенска

Бонус видео

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *