ЗУПЧАНИКОВА НОВОГОДИШЊА ПОРУКА

0
косово, митровици, срба, зсо

Косово и Метохија (Фото: Весна Веизовић / Васељенска)

 

 

Браћо и сестре, драги саборци!

 

Ова 2022.година била је заиста тешка и конфузна. Велики број догађаја из ове године су променили токове историје, како наше српске, тако и светске. Од рата у Украјини, до смрти великих људи са домаће и светске, јавне и политичке сцене. Година је прошла и у знаку овог блога, који, истину говорећи, није много читан, али није ни незапажен. Као што знате, Зупчаник је настао као први и једини гласоговорник анархофашистичке идеје, идеје која ће, надамо се, променити историју заувек.

ПОДРЖИТЕ НЕЗАВИСНО НОВИНАРСТВО
Помозите рад Васељенске према својим могућностима:
5 €10 €20 €30 €50 €100 €PayPal
Заједничким снагама против цензуре и медијског мрака!

 

Иако сам и раније покретао и писао блогове, Зупчаник ми је, барем до сада, најамбициознији пројекат. Настао као током једне вечерње шетње прошлог лета, Зупчаник расте из дана у дан! Жао ми је што због бројних других обавеза нисам толико активан у писању, али надам се да ћемо у наредној години заједно учествовати у племенитом циљу – општој револуцији која ће, уз Божију вољу и нашу, избити у овој земљи и донети неке стварне промене које сви жељно ишчекујемо. Наша Отаџбина се тренутно налази у најкомпликованијем положају још од Другог светског рата и ја, као и сви ви, моји читаоци, сведоци смо догађаја који ће се, за двадесетак година, предавати на часовима историје. Баш због тога, што смо сведоци светских промена, дужност нам је да говоримо, мислимо и деламо у складу са општим националним интересима, а то су, пре свега, одбрана српског Косова и Метохије, борба за националну слободу и социјалну правду, као и борба за очување нашег српског идентитета. Борба није лака, али ништа нам друго не преостаје него да се боримо!

Прочитајте још:  Између левице и деснице: ВОЖД НОВЕ СРБИЈЕ

 

У Новој 2023.години желим вам свима пре свега доброг здравља. Сувише смо узели здравље здраво за готово. Желим вам, изнад свега, да здраво размишљате и да се здраво понашате, да се одупрете пропаганди која нас окружује да створите у својим умовима сопствени систем вредности за који ћете стајати до краја. Затим вам желим срећу, како у љубави, тако и на пословном плану. Човек је ковач своје среће, и ми, како колективно, тако и понаоособ, морамо створити срећније околности за будућа покољења. На крају, али не и најважније, желим вам упорност. Тешка година је иза нас, а верујем – ова ће бити и тежа. Одустати не смемо, и не можемо, јер иза нас стоје наши преци, а испред потомци. Морамо делати са мишљу да ће наш посао живети кроз векове, да ће генерације учити о нама и да будућност ове земље и народа зависе искључиво од нас! Такође, желим да вам напоменем да се, највише од свега, заузмете за своје најближе. Породица, коју желе да униште, јесте основа наше нације. Здрава породица значи и здрава нација! Такође, желим вам срећно наступајуће Рождество Христово. Божић је, барем код нас, још увек празник окупљања породице и празник традиционалних вредности, незаражен западњачким конзумеризмом и капиталистичком хистеријом узалудног трошења новца.

 

На крају, лично желим да се захвалим свима који су уз Зупчаник били од почетка његовог постојања. Посебна захвалност иде Николи Стевановићу и Ивану Милићу који су, међу првима, имали прилике да читају текстове који су се нашли на блогу. Такође бих да се захвалим и Весни Веизовић и порталу Васељенска на првом већем објављивању мојих текстова.

Прочитајте још:  АЛЕКСАНДАР ПАВИЋ: НАТО, нацизам, тероризам и 14/88 тенкова за Украјину

 

Срећна Нова борбена 2023.година.

Србија изнад свега!

Живела Србија!

https://zupcanik14.blogspot.com/2022/12/blog-post_30.html

За више вести из Србије и света на ове и сличне теме, придружите нам се на Фејсбуку, Твитеру, Инстаграму, Вајберу, Телеграму, Вконтакту, Вотсапу и Јутјубу.

Будите први који ћете сазнати најновије вести са Васељенске!

СВЕ НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ НА ТЕЛЕГРАМ КАНАЛУ

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *